Hirdetés
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Csak tippként: bármikor amikor új projekthez kezdesz, az elsők között legyen a helyes karakterkódolás és adatbáziskapcsolat kialakítása. Ha ezzel nem foglalkozol és később ilyen gondokba ütközöl, mint most is, akkor csak önmagadat szivatod.

(#15172) trisztan94
Hát a céges intranetekről a végtelenig lehetne beszélgetni
Szerintem mindenkinek volt már egy-két álmatlan éjszakája ezek miatt. Csak hogy én is megosszak egyet: Egy (inkább meg sem nevezem) multinál kiderült hogy az egyik gépen nem tudják használni az általam intranetre készített programot. A gép egy 90-es évekből visszamaradt Windows 3.1-et futtató csoda. Asszem IE3 volt hozzá. És nem ment... És nem értették miért. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- Linux kezdőknek
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Eredeti játékok OFF topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szerintem mindenkinek volt már egy-két álmatlan éjszakája ezek miatt. Csak hogy én is megosszak egyet: Egy (inkább meg sem nevezem) multinál kiderült hogy az egyik gépen nem tudják használni az általam intranetre készített programot. A gép egy 90-es évekből visszamaradt Windows 3.1-et futtató csoda. Asszem IE3 volt hozzá. És nem ment... És nem értették miért.