- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PumpkinSeed
addikt
válasz
Sk8erPeter #14866 üzenetére
A "szarom" úgy működik most, hogy az elején definiálom, hogy $p = 0; majd a $z felveszi a megfelelő értéket ami választ a két feltétel közül. Ebben az esetben mindenféleképpen két eshetőég van, ahol az egyik az, hogy $p = $p - 1 ami -1-et kap, de mivel a következő feltétel kinullázza azt ezért az 0 lesz, míg a másik feltétel teljesülése esetén $p = $p + 1. Ebben az esetben a $p = 1.
Az előző feltételnél az első képet íratja ki, ugyanis nullától indexelődik a tömb, míg a másiknál értelemszerűen a másodikat. Na de ezt eddig is tudta mindenki. Itt a probléma azzal van, hogy a $p mindig 0-ról indul és a második feltétel teljesülés után nem marad az értéke 1 hanem az újbóli lefutás után megint kinullázódik. Valahogy azt kellene megoldjam, hogy... így közben mintha rá is jöttem volna.Nem nem jöttem rá.. Hogyan lehet ezt normálisan megcsinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest