- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
sztanozs #11885 üzenetére
Ahogy nézem default-on van minden. Leginkább a session.auto_start volt gyanús, de amikor átállítom 0 -> 1, azonnal pampogni kezd a php, hogy a session már el van indítva, ergo session_start() tilos. Szóval az sem az, amire gondoltam.
Jelenleg olybá tűnik nekem a webszerver viselkedése, mint ami beazonosítja, hogy milyen ip:port van a küldő mögött, és amíg azt látja a küldőtől, addig egy saját jogon eldöntött session id-t rendel hozzá, amit egyáltalán nem szándékozik a kliens orrára kötni. Ez nekem valamiféle agyonóvatoskodott hekkelés védelemnek tűnik, de nem találtam olyan beállítást, ami konkrétan erről szólna, ergo nem tudom kikapcsolni.
Kicsit filozom még a session.cookie_lifetime-on is, hogy át kell-e állítanom nulláról (default), merthogy talán azért adja nekem mindig ugyan azt. Php-ban kiírom echo-val a session id-t, és látom, hogy mindig ugyan az, bármit is csinálok. Böngésző restartig nem változik meg. Tudnám, honnét a fenéből ismeri fel, hogy böngésző restart volt..
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7400, 14" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- iBasso DX180 DAP eladó!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 2 év garancia!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest