Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Levél gyermekemnek
- localhost: Hatvan időegység. [Update 65]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
nézd, közel 2 nap telt el a kérdező, és az uppoló hsz-ed között. az a helyzet, hogy az én gondolkodásmódom szerint egy átlagosan gondolkodó embertől is elvárható, hogy 2 nap alatt rájöjjön arra, hogyha vonalkódot keres, akkor lehet, hogy amennyiben beírja a keresőbe, hogy vonalkód, és mivel php scriptet keres ezért még azt is mellé biggyeszti hogy php, akkor azzal igen hatékonyan tud számára szükséges információkhoz jutni. Elnézést, hogy erre alapoztam a szerintem segítőkész hozzászólásomat. Sajnálom, hogy kioktatásnak veszed, ha leírom egy weboldal címét, ahol utánajárhatsz valaminek.
Ettől függetlenül tényleg örülök, hogy úriember vagy annyira, hogy sértődöttséged ellenére mégis megköszönöd, amit leírtam.
és igen, ezt viszont veheted un. kioktató hsz-nek az utolsó mondatot kivéve
Új hozzászólás Aktív témák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű MacBook Pro M1 256GB SSD Apple magyar space gray
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 2 év garancia
- Dell Latitude 7490 14" i5-8250U / 16 GB DDR4 / 256 SSD / 60 WHR excellent akku / Dell WD15 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest