- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
nézd, közel 2 nap telt el a kérdező, és az uppoló hsz-ed között. az a helyzet, hogy az én gondolkodásmódom szerint egy átlagosan gondolkodó embertől is elvárható, hogy 2 nap alatt rájöjjön arra, hogyha vonalkódot keres, akkor lehet, hogy amennyiben beírja a keresőbe, hogy vonalkód, és mivel php scriptet keres ezért még azt is mellé biggyeszti hogy php, akkor azzal igen hatékonyan tud számára szükséges információkhoz jutni. Elnézést, hogy erre alapoztam a szerintem segítőkész hozzászólásomat. Sajnálom, hogy kioktatásnak veszed, ha leírom egy weboldal címét, ahol utánajárhatsz valaminek.
Ettől függetlenül tényleg örülök, hogy úriember vagy annyira, hogy sértődöttséged ellenére mégis megköszönöd, amit leírtam.
és igen, ezt viszont veheted un. kioktató hsz-nek az utolsó mondatot kivéve
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Mafia: The Old Country teszt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest