Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- Kolondrum: Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
nézd, közel 2 nap telt el a kérdező, és az uppoló hsz-ed között. az a helyzet, hogy az én gondolkodásmódom szerint egy átlagosan gondolkodó embertől is elvárható, hogy 2 nap alatt rájöjjön arra, hogyha vonalkódot keres, akkor lehet, hogy amennyiben beírja a keresőbe, hogy vonalkód, és mivel php scriptet keres ezért még azt is mellé biggyeszti hogy php, akkor azzal igen hatékonyan tud számára szükséges információkhoz jutni. Elnézést, hogy erre alapoztam a szerintem segítőkész hozzászólásomat. Sajnálom, hogy kioktatásnak veszed, ha leírom egy weboldal címét, ahol utánajárhatsz valaminek.
Ettől függetlenül tényleg örülök, hogy úriember vagy annyira, hogy sértődöttséged ellenére mégis megköszönöd, amit leírtam.
és igen, ezt viszont veheted un. kioktató hsz-nek az utolsó mondatot kivéve
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest