- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
nézd, közel 2 nap telt el a kérdező, és az uppoló hsz-ed között. az a helyzet, hogy az én gondolkodásmódom szerint egy átlagosan gondolkodó embertől is elvárható, hogy 2 nap alatt rájöjjön arra, hogyha vonalkódot keres, akkor lehet, hogy amennyiben beírja a keresőbe, hogy vonalkód, és mivel php scriptet keres ezért még azt is mellé biggyeszti hogy php, akkor azzal igen hatékonyan tud számára szükséges információkhoz jutni. Elnézést, hogy erre alapoztam a szerintem segítőkész hozzászólásomat. Sajnálom, hogy kioktatásnak veszed, ha leírom egy weboldal címét, ahol utánajárhatsz valaminek.
Ettől függetlenül tényleg örülök, hogy úriember vagy annyira, hogy sértődöttséged ellenére mégis megköszönöd, amit leírtam.
és igen, ezt viszont veheted un. kioktató hsz-nek az utolsó mondatot kivéve
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest