- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
viraga
tag
válasz
Matt-OPT #585 üzenetére
Szia Matt-OPT!
Látom nagyon nem válaszol neked senki, így írok - bár nem vagyok szakértő. Az árkategória, amit megadtál, pont olyan, hogy többféle borotva is beleesik. Több vélemény - és a saját tapasztalataim alapján - mindenképp olyat javaslok, aminek 3x nyírórendszere van, tehát 2 szita + középen egy rács, ami a hosszabb szőröket levágja. Ha bemégy egy MM-ba, érdemes megnézni a borotvákat, elég vicces, h 15-től 25ig vannak a Braunnak ugyanolyan fejű borotvái, amik leginkább a színükben, és a rajtuk lévő LEDekben térnek el. A MM-os leírást kár is nézni, abból semmi érdemit nem tudsz meg. Ezek között a borotvák között lehet eltérés töltési ill. akku-üzemidőben, abban, hogy mozog-e (billen-e) a fej, illetve mennyi a fordulat (rotálás) száma. Utóbbi ami legfontosabb sztem ezek közül, de korrekt módon leírva még sehol nem láttam (braun weblapján sem.) Vszínűleg a drágább a gyorsabb. Amit írtál, nem tűnik rossznak.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest