- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lawrence Z.
újonc
válasz Snoop27 #7559 üzenetére
Én a rossmannba csak ezt a Barbont láttam,ebből is csak 1 volt.De ez olcsó és jó!
Nálam azért nem volt ennyire durva a helyzet pengével,mint nálad.6-7 perc alatt kész voltam,szinte sose véreztem,csak szökő évente vágtam meg magam,viszont a nyakam állandóan kipattogott,a szám fölött is lett mindig egy-két kisebb pattanás,illetve nagyon érzékeny volt utána a bőröm főleg a nyakamon,és az állkapocs éleknél.És bármilyen pengét is használtam,a bajuszrészt mindig nagyon kellemetlen volt lehúzni.
De ezek a panaszaim mind megszűntek amióta a villannyal tolom. -
Jenne
őstag
válasz Snoop27 #7559 üzenetére
Pre Shave-et nem igen fogsz találni itthon a Barbonon kívül, de az is bőven megfelel. Én évek óta használom.
Barbon Pre Shave
Egy jó tanács az arcra való felvitelhez. Én egy ilyen kozmetikai szivaccsal kenem be borotválkozás előtt az arcomat. Ezzel mindenhova sokkal egyenletesebben el lehet kenni és nem is kell annyi belőle alkalmanként mintha a tenyeredbe cseppentgetnéd és úgy kennéd fel az arcodra. Egy ilyen szivacs egy évig biztosan kitart és úgy már nem is tűnik olyan drágának.
DM-ben, Rossmannban, Müllerben ...lehet kapni.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.