Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
RQ12+ fejjel
SH90 ír az új gépekre, de ugyanaz a kettő.Tegnap megnéztem "ismét" a gépeket
Braun 7 és Braun 9 sziták 1:1 azonos méretűek. Ezen meglepődtem egymással szembe téve.
Becsapós a nagyobb fej miatt.
Optifoil mérete ugyanazok.Philips 9000 el szemezek egyre jobban tetszik.
Kifogom próbálni mind kettőt, és amelyik a számomra lesz a legjobb az marad.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Én is megírtam, hogy a hetes picit jobb mint az ötös, de csak azért vág jobban, mert jóval magasabb frekvencián rezeg. Érdekes egyébként az is, hogy a frekvenciát felemelték 6600-ról 10 ezerre (50 %-os növekedés) de a teljesítmény nem növekedett 50 %-ot, max 10-et. Mert a 8 perces borotválkozási időm lecsökkent 7 percre, és nem 4-re.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Még annyi gondolat az előzőekhez, hogy ...
A különbséget, a jobb és a rosszabb (kevésbé jó) között szerintem akkor lehet igazán észrevenni, ha a jobbról váltunk vissza a kevésbé jóra. Nem a legjobb szavakkal írtam le, de talán érthető így is.(#11239) K Norbi
Én az eredeti RQ12/50 késeket/fejet, amivel volt a borotva gyárilag azt lecseréltem az újabb RQ12/70 (RQ12+ fejre)
A heteshez képest a kilences fejének a felülete csak annyival lett nagyobb, hogy kapott egy negyedik kést is.
Marketingnek jól hangzik, hogy nagyobb a felület így tökéletesebb és gyorsabb a vágás, de a valóságban ez nem így van, ezt tudjuk mi is. De valahogy el kell adni a terméket, és jól hangzó szöveg kell hozzá.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest