Hirdetés

2024. május 8., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#12801) Corsa02 válasza Semin (#12800) üzenetére


Corsa02
őstag

Igen, ezt olvastam róluk én is. Jogos a felvetés, szerencsére nem érzékeny a bőröm különösen, nekem most fontosabb a simább bőr talán.
Ennek a Panasonicnak is van tisztító állomásos verziója, bár eddig nem nagyon nézegettem, egy két tesztet/véleményt meglesek.

Köszi, hogy leírtad te is a tapasztalatokat.

The Truth Is Out There --->

(#12802) Jenne válasza Semin (#12800) üzenetére


Jenne
senior tag

Sikerül szép lassan elbizonytalanítanunk Cprsa02 fórumtársat. :((
Ez élesen összevág azzal amit Jenne is írt :
Panánál ... Biztos hogy jobban és mélyebben/közelebb vágnak a kései a 9-eshez képest az arcbőr felületéhez.
Félre érted. Ezzel azt akartam mondani, hogy tovább tart a simaság érzet. Az, hogy irritál vagy nem, az nagyban arcbőr és egyén kérdése is! Én használtam 7-es Braunt kábé 1 évig, 9-es Braunt másfél éven keresztül napi szinten, és most ezt a Panát már 3 hónapja lassan. Sosem éreztem ezeknél egyiknél sem borotválkozás után, hogy irritálta volna a bőrömet bármelyik is. (használtam Philips körkésest, RQ1280-ast, RQ12+ fejjel, na annál éreztem irritációt minden borotválkozás után és kellett is/kérte az arcom az after shave-t) Most, hogy már majdnem 3 hónapja folyamatos, napi szinten borotválkozok a Panával, a tegnap reggeli borotválkozáskor a 9-es Braun nekem kicsit visszalépés volt, pedig teljesen új 92S van rajta, összesen eddig 5 borotválkozással, így azt sem mondhatom, hogy már elhasznált lenne az a fej. (fentebb már felsoroltam miért érzem ezt) Ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz a 9-es, de a Panasonic szerintem kifinomultabb technika, annak ellenére, hogy a Braun 9-es a csúcsgép a Brunok között.
Ha most kellene választanom, ennyi tapasztalattal, akkor egyértelműen a Panasonic ES-LV65s , a Braun 9 ellenében. :K És nem azért mert jóval olcsóbb.
De ez is

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#12803) Jenne válasza Corsa02 (#12801) üzenetére


Jenne
senior tag

Nekem volt a 9-es brunhoz tisztítócenterem is, de ritkán használtam, végül eladtam.
Panasonicnál bőven elég az a plusz szónikus tisztítási lehetőség.
Nekem van ilyen tisztítófolyadékom, [kép] kábé minden ötödik borotválkozás után megjáratom ebben. persze a napi vizes kitisztítás nem marad el.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#12804) Corsa02 válasza Jenne (#12803) üzenetére


Corsa02
őstag

Elbizonytalanítani már nem nagyon lehet, semmi nem szól számomra a 9-es Braun mellett, pláne, ha az árat is figyelembe vesszük.

Kicsit utánanéztem ennek a tisztító állomásnak is, de egyelőre nem veszek, ahogy Te is írod a szónikus tisztást használom majd aztán meglátjuk :)

The Truth Is Out There --->

(#12805) Jenne válasza Corsa02 (#12804) üzenetére


Jenne
senior tag

Elég az bőven, nem kell szerintem az a tisztító állomás, a braunét sm nagyon használtam. De Nagy21 tud erről talán majd többet, Neki van olyan. :K
Nekem van itthon egy ultrahangos tisztítóm is (3-5 dl folyadék kell bele) és ha nagyon unatkozok éppen :DDD akkor időnként abban is megfürdetem a szitát egy 3 perces időzítésre beállítva a tisztítót. A borotva késeket nem szoktam levenni ilyenkor(sem) és nyelénél fogva a késeket is beleengedem a folyadékba erre a 3 percre a szita mellé. 43.000 Hz-en rezeg az az ultrahangos tisztító, és tutira leszed mindent ha még lenne/maradna valami.
Asszony arany nyakláncát (...de jól megy nekünk :N ),fülbevalóit, vagy az órám fém szíját belelógatva tökéletesen fényesre tisztítja, mintha újak lennének.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#12806) Corsa02 válasza Jenne (#12805) üzenetére


Corsa02
őstag

:R

Egy ilyen ultrahangos tisztítóra lehet beruházok, egy csomó dologra jó lenne még :)

The Truth Is Out There --->

(#12807) manager2220


manager2220
tag

Sziasztok,

10-20 ezer forint között milyen típust ajánlotok? Fontos lenne hogy 0-ással lehessen nagyon rövid borostát vágni és hogy hálózatról is menjen.
Köszi előre is.

(#12808) M^xx


M^xx
aktív tag

Üdv fórumtársak!

Szeretnék tanácsot kérni, minimális szőrzetet szeretnék az arcomon hagyni, nagyjából ahogy ezen a képen is van

Milyen szakállvágót ajánlatok a kialakításhoz?

Amit kinéztem:
Braun MGK5045
Braun BT5040
Braun MGK3020
Philips series 5000 MG5740
Remington MB4045

Free ts3 szerver IP:battlezone.hu

(#12809) ElGatto


ElGatto
aktív tag

Hi,

Melyik a "legkisebb kompaktabb" szakállvágó ami ajánlott?
Olvasgattam ezt a Panasonic féle borotvát eléggé megakadt rajta a szemem, a waterflex 3 - hőz képoest akkor legalább Nap - Föld távolság a különbség?
Most gondolkodom egy cserén, de philips felé gondolkodtam mert körkésest még sosem használtam.

köszi

(#12810) atos30


atos30
aktív tag

52.000.- ért lehetett Philips S9000 Prestige borotvát venni a philips.hu-n kuponnal. Vettem egyet. Eddig Braun 7-est használtam, teljes megelégedéssel. A philips jóval halkabban teszi a dolgát. Furcsa volt így elsőre a három körkés. Szerintem érzésre jobban levágott mindent, mint a Braun. Viszont hiába raktam a legalsó szintre a sebességet és hiába raktam a bőrömhöz gyengéden a gépet, a nyakamnál csak kipirosodott a bőr egy kicsit. Kicsit másképp kell borotválkozni vele. Külalakra elég futurisztikus, pláne a qi töltőjével. Súlyra könyebbnek érződik a Braunnál. A Braun viszont masszívabb konstrukciónak tűnik, Egyszer cseréltem benne a 8 év alatt szitát és kést ( heti 1-2 borotválkozás), azt is azért, mert a szita részéből kikopott/kilyukadt egy darab.
Viszont a Braunnal sosem volt irritáció a nyaki résznél. Remélem a Philipsnél sem lesz, ha megszokom a használatát.

Philips Multigroom is volt akciósan 3300-ért. Szakálvágásra, hajvágásra teljesen megfelelő.

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#12811) Jenne válasza atos30 (#12810) üzenetére


Jenne
senior tag

Szia!

Ahogy írod, Neked a Qi töltőállomásos változatod van. Majd megkérnélek, próbáld ki, hogy a saját töltőjével is lehet tölteni? (hagyományos módon, bedugva a töltőt a borotvába)
Azért kérdezem, és érdekelne, mert rákérdeztem a Philips Ügyfélszolgálatnál 2x is, és két teljesen eltérő választ kaptam. Egyik válasz szerint csak a töltőpaddal tölthető, másik válasz szerint tölthető a saját töltőjével is, azt bedugva a borotvába.
"...Viszont a Braunnal sosem volt irritáció a nyaki résznél. Remélem a Philipsnél sem lesz, ha megszokom a használatát..."
Én használtak Philips körkésest, bő egy éven keresztül napi szinten. RQ1280-as borotva volt és RQ12+(RQ12/70) fejjel. [kép] Ez az RQ 12+ fej a Te borotvádon lévő SH98/70 fej elődje, azt fejlesztették tovább. Nekem a Philips után minden nap kellett After shave, kívánta az arcbőröm, pedig elég kíméletesen vágott az RQ12+.
Másfél évnyi Braun 9-es és most a lassan 3 hónapos Panasonic ES-LV65 használatakor nem kell After Shave. El is felejtem használni.
Nem érzékeny az arcbőröm, hozzá teszem.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#12812) atos30 válasza Jenne (#12811) üzenetére


atos30
aktív tag

Qi pad járt hozzá , beépített usb kábellel. Meg egy fali adapter. A beépített usb kábelt megcsinálhatták volna bedugósra a pad- ba. Így gyakorlatilag csak a qi paddal tölthető. Viszont a borotva alján van egy port nyílás. Szerintem oda kellene bedugni a normál töltőkábelt, mert látom van qi pad nélküli verzió is rendes töltőkábellel. Csak hogy ilyet nem mellékeltek . A borotva hátulján szerepel egy szöveg, hogy csak a HQ8510-es töltőt használd.

[ Szerkesztve ]

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#12813) #86564352 válasza atos30 (#12810) üzenetére


#86564352
törölt tag

Üdv, milyen kupon volt ez? :B Jó áron kifogtad. A Braunokban tényleg több az anyag, az én ötösöm ha leesne újíthatnánk fel a fürdőszobát. Pár alkalom múlva majd írj mi a helyzet az irritációval. Én nem hiszek benne annyira, a felhasználói kézikönyvek szokták magyarázni kell egy kis idő amíg az arcbőr átáll egyik módszerről a másikra.

(#12814) Jenne válasza atos30 (#12812) üzenetére


Jenne
senior tag

Szia!

Köszi a képet. Hát nem is tudom... :((
Pár hete a MM-ban járva egymás mellett volt kettő ilyen Philips Series 9000. Kézbe vettem mindkettőt, az egyik 9820-as volt, a másik 9863 és ehhez az utóbbihoz írták a borotva melletti ismertető kis táblán, hogy Qi töltőpad is tartozéka. Viszont mind a kettő borotva alján ott volt a hálózati töltő csatlakozási helye. (nem egyik borotván sem volt ott az kis kör alakú fedél a nyél alján, mindkettő nyelének az alja az fekete színű volt, erre még biztosan emlékszem)Ezért kérdeztem, hogy amelyikhez jár ez a Qi pad, az is tölthető vajon csak a hálózati töltőjével is? Mivel ott a nyél alján a csatlakozási hely.
Az önálló töltőfejben ha jól tudom, akkor USB csatlakozású hely van.
Majd kíváncsi leszek arra, hogy a fej meddig tartja magát? nekem ~10 hónap után az RQ12+ fejnél ahol szét lehet pattintani a késeket tartó keretet a fejtől, ott kezdte megadni magát az három kis pöcök, amivel rögzültek az alsó részbe. Egyre többször fordult elő, hogy borotválkozás közben szétjött a felső rész al alsótól. Egy kicsit erősebb archoz nyomáskor
egyszerűen szétjött. :O

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#12815) Jenne válasza #86564352 (#12813) üzenetére


Jenne
senior tag

"... a felhasználói kézikönyvek szokták magyarázni kell egy kis idő amíg az arcbőr átáll egyik módszerről a másikra..."
Szerintem ezt arra értik, amikor pengésről vált valaki elektromos borotvára. :K

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#12816) ElGatto válasza ElGatto (#12809) üzenetére


ElGatto
aktív tag

(#12809) erre valaki?

(#12817) CharlieDrop válasza ElGatto (#12816) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Engem is érdekelne :C :C

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#12818) CharlieDrop válasza M^xx (#12808) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Panasonicot nem néztél?

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#12819) atua válasza ElGatto (#12809) üzenetére


atua
aktív tag

Először azt kellene eldöntened, mire is van szükséged? Szakállvágót és borotvát is emlegetsz, de a kettő nem ugyanaz.

(#12820) ElGatto válasza atua (#12819) üzenetére


ElGatto
aktív tag

Tudom, hogy nem ugyan az és mind a kettő van és használom is, csak minőségibb cserét szeretnék... Körszakáll fazonra szoktam igazítani.

1, Van egy Braun waterflex 2 vagy mi a tré volt a neve borotvám amiről szeretnék továbblépni, ugymond feljebb váltani. Annó úgy emlékszem az 5 - ös szériával egyenrangúnak tartották, pedig szerintem még az 5 - ösnek is bonyolultabb a vágó felülete.
2, Van egy lidlis vagy aldis noname szakállvágóm ami tök nagy, ügyetlen és az aksija is 2 percig bírja. Na ezt szeretném egy kicsi, könnyű és ügyes készülékre cserélni.
Bocs ha nem voltam eggyértelmű.

(#12821) atos30


atos30
aktív tag

Philips S9000 Prestige:
Pár napos használat után ,továbbra is enyhén kipirosodik a nyakamnál. A nyaknál kezdek éppen csak hozzárve. Az tény hogy jobban levág mindent, mint a Braun 7-esem. Gondolom túl közel vannak a kések a bőrfelszinhez , a nyakam meg ezt már nem tolerálja. Kell utána arcszesz/ balzsam. Érzékeny bőrűek ne ezt vegyék.
Egy borotválkozás(4-5 perc) kb 5 % akkuhasználat, plusz napi kb 2% elhasznál a mozgásérzékelője ( ha megmozdítod, akkor felvillan a kijelző) , ezt akkor is elfogyasztja, ha rá se nézel.
Ebayről vettem hozzá kis univerzális utazótokot (1-2 dollár), mert amit hozzáadtak az tök jó, de túl nagy, 1-2 hetes kiruccanásokra meg nem kell a töltőpadot is vinni.
Védőkupakot is vettem rá, ezt nem is értem miért nem adták hozzá.
A Braunhoz képest nagyon halk a működése.

Amennyiért árulják ,szerintem annyit nem ér meg. BBPhilips40 kuponkoddal az akciós árából lejött még 40 százalék a philips.hu-n. így lett 52 ezer, ennyit viszont megér.

Philips Multigroom 8 in 1:
Előszőr majdnem visszaküldtem. Csúszka kapcsolója van és olyan volt mintha beszorult volna. Egy kinszenvedés volt be/kikapcsolni. Miután vagy 50x be/ ki kapcsolgattam és kapott egy kis műszerolajat is, mindjárt bekopott ahol bekellett kopnia a kapcsolónak, így már normálisan működik. Túl passzentosan szerelték össze.

Meglepően könnyű és kicsi az egész szerkezet. Hajamat 1mm-esre szoktam levágni, ezt szépen teljesítette. Nem tépte, nem húzta, csak símán levágta. A fejegység lehetne szélesebb is hajvágáshoz, viszont hónaljban pont jó ez a kissebb fej.
Kuponnal 3300 - ért szerintem megérte az árát, te a teljes áráért szerintem jobb vétel egy Babyliss .

A pénz azért van, hogy elköltsük!

(#12822) M0RGI


M0RGI
őstag

Sziasztok!
Székesfehérvár környékén hol vásárolhatnék Speick termékeket?
Az itteni Müllerben nem is hallottak róla... :/

(#12823) Nagya21


Nagya21
addikt

Aldis akció!!!!
[link] Hajnyíró.
Üdv Nagya

Telefonoknak 2 nagy ellensége van: H2O, és a Gravitáció

(#12824) Jenne válasza M0RGI (#12822) üzenetére


Jenne
senior tag

Szia!

A natúr kozmetikumoknál próbáld keresni.

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#12825) #86564352 válasza M0RGI (#12822) üzenetére


#86564352
törölt tag

Kell lennie, csak az eladó nem tudja mert millió terméket árulnak. Ne a direkt borotválkozós részen keresd a Nivea és egyebek között, hanem külön a bio natúr cuccok közt. Viszont készülj fel eléggé megemelték az árát.

atos30: köszi a kuponkódot

(#12826) M0RGI válasza #86564352 (#12825) üzenetére


M0RGI
őstag

Ott is kerestem, többször végigjártam azt a sort is, mert itt írtátok már, de sajnos nem volt. Borotválkozással kapcsolatos termékeket csak a másik, "hagyományos" soron találtam.

(#12827) #86564352


#86564352
törölt tag

Black Friday tipp: Edigital Philips S9031/12 ma 45 ezer

(#12828) M0RGI válasza M0RGI (#12826) üzenetére


M0RGI
őstag

Párom az Árkád Müllerben ma csomót látott, de nem merte megvenni nekem, nem volt oda az illatától. Úgyhogy remélem lesz a Fehérváriban is valamikor, mert most elbizonytalanított és talán jobb ha én is megszagolom. 3190 Ft volt a pre és az after is. Jól megkérik az árát basszus!

(#12829) #86564352 válasza M0RGI (#12828) üzenetére


#86564352
törölt tag

Tavaly még 2500-ért vettem, magyar fizetésből néz ki rosszul a dolog. Mert amúgy kint is ennyi 10 euró a pre, after és balzsam is, nem tétel egy németnek. Az összetevőit itt olvashatod: [link]

Barbont akkor ne szimatoltass vele, mert világgá szalad! :D

(#12830) macilaci78


macilaci78
nagyúr

Olvasgatva megrendeltem egy Braun Series7-7899cc WD borotvát, érzékeny bőröm van, főleg az állcsontom két oldalán. Itt is találhatók forgók az arcszőrzetemben. Van valakinek tapasztalat a típussal? Mire figyeljek?

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

(#12831) #94529552 válasza macilaci78 (#12830) üzenetére


#94529552
törölt tag

Arra, hogy ne 75k-ért vedd, mert 62k emagról, vagy méginkább 63k-ért akár itthonról is rendelheted[link].

(#12832) macilaci78 válasza #94529552 (#12831) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Jogos, az Euronics-et nem vettem észre. :R

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

(#12833) #94529552 válasza macilaci78 (#12832) üzenetére


#94529552
törölt tag

:R De ne lepődj meg, ha nem sokáig lesz annyi. Az Euronicsnál sose tudható, hogy mikor változik az ár, vagy meddig van készleten, de persze a többinél is bármi előfordulhat.

(#12834) bear_


bear_
aktív tag

Sziasztok,

2-3 napos borosta nyírásához keresek valamilyen trimmerelôt.
Mostanában mindenhol a philips onebladet reklámozzák, a pro verzión meg is akadt a szemem.
Megéri az árát, vagy van ennyi pénzért jobb vétel?

(#12835) vtomi2 válasza bear_ (#12834) üzenetére


vtomi2
őstag

1,5mm-esre szoktam eddig nyírni, elég sokszor át kell mennem, hogy ne maradjanak hosszú szálak (hetente1x borotválkozok). Nyakamat viszont nagyon jó vele nyírni, sokkal gyorsabban megvagyok vele mint az előzővel.

Szakállnyíró feje viszont nagyon gagyi, óvatosan nyírok vele, de így is rendszeresen sokkal rövidebbre nyírja az állkapcsomnál, mint az arcomon, létezik rá másfajta fej?
Jó vele borotválkozni, de picit bánom, hogy nem 7-es szériát vettem.

(#12836) Jenne válasza macilaci78 (#12830) üzenetére


Jenne
senior tag

Szia!

EMAG-nál négy napig, nov.20.-ig akcióban 60.890 Ft és a kiszállítási díj is igen kedvező áron jár hozzá. [kép]
Akit érdekel, szintén nov. 20.-ig Braun 92S combipack 11.490 Ft [kép]
Én rögtön meg is rendeltem egyet, bár nem tudom kellett-e nekem? :F :O Egyelőre a panasonicot használom, (imádom ) a kilences braunomon lévő combipack meg mindösszesen eddig 5+5 alkalommal volt csak használva. :) :)

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#12837) macilaci78 válasza Jenne (#12836) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Emagtól egy doboz gyufát sem vagyok hajlandó rendelni. [link]

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

(#12838) Jenne válasza macilaci78 (#12837) üzenetére


Jenne
senior tag

Én így vagyok az edigitallal. De most legalább egymásra találtak az emaggal. Hamarosan, 1-2 hónap és egyesülnek.
Edigitalnal például egy valós, szemmel és füllel is érzékelhető hibát garanciálisan érvényesíteni ... hát az egy külön kihívás. (tapasztalat sajnos) De hogy egyáltalán befogadják vagy elismerjék, hogy valóban garanciában kell javítani, már az is egy kisebb mérkőzés. De náluk a vevőnek egy garanciális javítást elindítani is.

[ Szerkesztve ]

A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.

(#12839) #86564352


#86564352
törölt tag

Gyártói garancia legyen az a lényeg. Én itt vettem régebben a sajátom, nem kellett nyomozni tékozló homáron a webshop után, mert gyártói garanciával tudtam vihetem közvetlenül a Braun szervizbe (Kisgép) probléma esetén. Szerencsére nem volt rá szükség.

(#12840) M0RGI válasza #86564352 (#12829) üzenetére


M0RGI
őstag

Barbon pre van, arra nem szólt semmit, bár azt borotválkozás után alaposan lemosom.

(#12841) krypton


krypton
senior tag

Sziasztok!

Apukámnak szeretnék karácsonyra egy szakállvágót adni. A kérdésem az lenne hogy melyiket válasszam? Kb 30e forintot szánnék rá. Egyelőre azt sem tudom hogy Braun vagy Philips legyen. Melyik technológia lenne a jobb választás, előnyök és hátrányok? Most a Philips 7000-es elég jó árban lenne.

Segítségeteket előre is köszönöm!

(#12842) la_cc


la_cc
addikt

Sziasztok!

Tudnátok valami minőségi cuccot ajánlani 3 naponkénti használatra borostavágásra, ami kíméletes az arcbőrhöz is?

Sajnos a sima pengés és az elektromos borotva is szétirritálja a bőröm, heti 2-szeri borotválkozás esetén, így visszatérnék a borostára.

Köszi előre is! :)

Szerk.:

(#12834) bear_

Te végül mit vettél? Oneblade pro-t? :))

[ Szerkesztve ]

~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~

(#12843) Semin válasza Jenne (#12836) üzenetére


Semin
senior tag

Philips online websop 40% kedvezmény "BBPhilips40" kóddal.

Pl ez a 7000-es széria így elég akciós :) [kép] , de szint bármi elég jó árba került.

(#12844) Shummo


Shummo
aktív tag

Sziasztok. Olyan készüléket keresnék, ami adapter nélkül 0.1mm -t vág. lehet vezetékes / akksis. MInd1.
Jelenleg a hajvágómmal szoktam leszedni, de az csak 1 mmt tud, ami sajnos nem elég.

(#12845) ranlomadi


ranlomadi
tag

Sziasztok!

Philips.. ismét.. :D
Kinek milyen tapasztalata van szakálformázásra és vágásra.. melyik termék jobb?
[Multigroom series 7000] vs [Beardtrimmer series 9000]

Nagyon köszi előre is!! :)

(#12846) Lami66 válasza Shummo (#12844) üzenetére


Lami66
őstag

0,1 mm-t vágó gép nincs. Olyan van, hogy szar villanyborotva, ami elméletileg nullát kellene tudjon, de olyan pocsék, hogy csak 0,1 mm képes vágni. Szóval ha ragaszkodsz a 0,1 mm-hez akkor a legrosszabb villanyborotvák között keresgélj.

(#12847) M0RGI válasza Shummo (#12844) üzenetére


M0RGI
őstag

Én ilyent használok, fésűvel 0,4, de ha lehajtom akkor simán 0,1-0,2 körülire vág.

"A készülék használható vezetőfésű nélkül is. Ehhez billentsd a vezetőfésűt a készülék hátoldala felé, majd enyhén lefelé húzva pattintsd be az erre a célra szolgáló horonyba. Vezetőfésű nélkül a vágási magasság 0,4 mm-nél alacsonyabb."

Egyúttal keresem az utódját hasonló célra, ha valaki tud ajánlani valamit, kérem ne tartsa magában. Köszi!

(#12848) CharlieDrop válasza M0RGI (#12847) üzenetére


CharlieDrop
veterán

a 0,1 mm megvan reggelre, ha este borotválkozok :D

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#12849) Breki


Breki
veterán

Sziasztok

Eltörött az egy hónapos Oneblade-m fején a műanyag, így körbenéztem hol lehet olcsóbban venni.

Ezt találtam tud valaki ennél olcsóbb beszerzési forrást?
[link]

Illetve itt PHILIPS QP220/50 van írva az miben különbözik a PHILIPS QP6510/20-tól?

[ Szerkesztve ]

Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561

(#12850) ranlomadi válasza ranlomadi (#12845) üzenetére


ranlomadi
tag

Erre valaki?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.