- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
válasz
csalafinta65 #8220 üzenetére
Nem 1-2 évre szól, ezért merészkedem feljebb, mint az eredetileg célzott 100 ezer...
:-)
A csatik tényleg nem szabad, hogy döntőek legyenek, de igenis számít az ergonómia. Viszont a döntő az esetemben az IPS mellőzése és a jó 2D képjavítás. Ezért nem tudom bevállalni az én árkategóriámban a Philipset. -
Imi1981
veterán
válasz
Most komolyan te adsz tanácsot másnak mikor sza..rt se értesz a tévékhez?A összes tévés topikon lg ,sony ,panasonic ,philips végigmentél és mindegyiken úgy kezdted ,hogy ő a favorit azt úgy mentél el ,hogy egy szar!Mikor mész úgy innen is?Nagy szakértőnek állítod be magad azt csak annyit tudsz amit a üzletben látsz!És mikor valaki aki ért is hozzá(nem magamra gondolok)megmondja mire figyelj azt kb figyelembe se veszed!De ez még mind semmi mert még kb mindig visszajársz pl a sony /pana topikba és szidod őket mikor az életben nem volt egyik márkából sem ( 2014 model biztos nem)neked otthon!De te csak írod ,hogy ez ilyen az olyan mert láttad az üzletben,de tudod a üzletben te sosem fogod megállapítani ,hogy pl melyiken milyen a kontraszt és a fekete,és ez egy nagyon fontos dolog egy tvnél.És valószínű tényleg jó tv ez a philips amit most favorizálsz ,de majdnem biztos vagyok benne hogy pár nap múlva ez is szar lesz neked mert szerinted csak szart gyártanak.
De mind ez nem is lenne gond ha nem fikáznád a többi márkát saját tapasztalat nélkül!Kezdesz nagyon gáz lenni.
Bocs az offért de már kicsit idegesítő minden topikban az ő fikázásait olvasni. -
Dealer95
őstag
válasz
365 napon belül a Sony-t is lehet 5 év garanciára bővíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- PlayStation 5
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hardcore café
- Nintendo Switch
- Milyen videókártyát?
- XPEnology
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Kényelmes vezérlés és testreszabható megjelenés jellemzi a Nothing Headphone-t
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest