Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
dino_m
senior tag
válasz
Alien!
üzenetére
Nézd korábban volt egy 40"-os Samsung TV-m. Elkezdett befelhősödni a kijelzője. Felhívtam a Samsungot, kiküldték a szomszéd megyéből a szerelőjüket. Megnézte, azt mondta, hogy mivel még használható itt hagyja és megrendeli a kijelzőt és ha megjött akkor majd újra jelentkezik. De felajánlott egy csere készüléket is a zavartalan TV-zéshez és akkor el is vitte volna. Mondtam maradjon a TV, kivárom. Megjött az új kijelző felhívott a szerelő, másnap eljött és a helyszínen kicserélte, beüzemelte.
Egy éven belül megint elkezdett befelhősödni a kijelző. Felhívtam a Samsungot, kiküldték a szerelőt, de már volt Pécsen is, tehát helybeli volt. Kijött, megnézte, elkezdte összepakolni. Kérdem mit csinál? Azt mondja elviszi és ha megjött a panel akkor majd visszahozza. Kérdem ez kb. mennyi idő. Azt mondta min. egy hónap. Mondom akkor hagyja itt és ha megjött az új akkor eljön és helyben kicseréli, ahogy a korábbi szerelő, egyébként is egy ekkora készüléknél ez már elvárható, hogy ne kelljen rohangászni vele. Vagy adjon egy cserekészüléket és viheti. Cserekészüléke nem volt. Leállt vitatkozni, hogy azt úgy nem lehet, meg hát mennyivel több a kiszállási díj is, amit egyébként elszámolhatott a Samsung felé, mivel még mindig garanciás volt a TV. Mondtam neki, hogy TV marad, felhívtam helyben a Samsungot és elmondtam mi a helyzet. Felhívták a szerelőt, letette, majd közölte, hogy ha megjött a panel, hozza és kicseréli. Nos minkét esetben én voltam az ügyfél és volt két merőben más hozzáállású szervizes.
Mindig hozzáállás kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cudy routerek
- Spórolós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Filmgyűjtés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- REFURBISHED - Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (DisplayLink)
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest