Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly0007
csendes tag
Az én eddigi véleményem: A teló 30 dollárért jó vétel, a paraméterei alapján, DE kell kis bátorság, bár kockázatot nem nagyon érzek, de mindíg lehet kivétel, hogy új romot tegyél rá, vagy legalább kihasználd a rootjogot, hogy a sok kinai vackot töröld, mert addig szinte használhatatlan a cucc olyan lassú.
Az új rommal pedig nekem pár naponta újraindul.
A telefon hangja is elég halk ezt is erősítenem kellett. Ha neten vagy adatkapcsolaton lóg, akkor az aksi se bír túl sokat. Szóval van hátránya bőven, viszont ha megnézed mit kapsz itthon ennyiért....
Mindenesetre én ajánlani azért nem ajánlanám a készüléket, főleg ha van még kb ugyanennyid, ahogy írtad, akkor én keresnék egy 1/4 gb-ost minimum, mert vannak azok is elég jó áron néha.
Jah és ha bukik a vámon, akkor 27% plusz a posta lehúz 2000-el a vámolásért, hogy ****** be!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- OLED TV topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest