Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
19balazs86
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Van 1 másik ötletem is, h deríthetnénk ki mi a hiba anélkül, h belépnék a profilodba.
Belépsz pl, ide és elmented firefoxal a weboldalt, amit elküldesz nekem. Fontos, h mentéskor ne legyen semmi olyasmi fent, ami a PH weboldalán az elrendezést módosítja -
19balazs86
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Nem a gépeddel és nem is a programmal van a gond.
1 dologra tudok tippelni, h neked a PH valamiért más módon jelenhet meg, mert ott ahol van a "saját hirdetéseim" cucc, arról a részről olvassa ki a hirdetéseid és gyűjti össze az adatokat, ezért lehet az, h valami más dolog lehet nálad, mert ha nem talál ott adatot, akkor írja ki, h "nincs hirdetésed".
De ezt sajnos nem tudom +nézni így, mert ahhoz ugye a Te profilodba kellene belépnem.
És azért sem tudom mi lehet pontosan a hiba, mert a ~50 ember aki használja a progit, senkinek sem volt ilyen gondja.
1enlőre sorry, majd még akkor kitalálunk valamit,ui.: Ha globálisan változik valami, akkor mindenkinél lehet hiba, amit természetesen én is észreveszek és akkor javítom is 1ből.
-
RootRulez
félisten
válasz
prnservices
üzenetére
nekem Gépen 2 oprendszer, mindkettővel megy + egy virtuális gép
-
prnservices
tag
válasz
prnservices
üzenetére
-
19balazs86
tag
válasz
prnservices
üzenetére
Helló!
Keresi 1általán őket? Alul látszik 1 sáv és 1 számláló miközben tölti a hirdetéseket.
Kiírja h "Nincs hirdetésed"?Próbáld + esetleg újra felrakni a .NET Framework-öt. Ezt eddig Te jelezted 1x, pedig már vagy 40-en elindították és nap mint nap használva is van a progi
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest