Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
Nekem az egész gépem összekakilta magát, miután pár napja leszedtem pár .NET Win7 frissítést, szóval lehet azokkal ez is összefüggésben van...
═════════════════════════════════════════
-
danih
veterán
Retek AIR... Úgy látszik, mégis csak le kell szednem egy adobe terméket, esküm ellenére is
-
Atos23
senior tag
Megis segitsen valaki
Hiaba rakom fel az Adobe AIR-t, a PH Upper air telepitoje csak es kizarolag szoveges dokukent nyilik meg, mikor rakattintok
-
Vasinger!
nagyúr
Mikor lesz megoldás a hibára és lesznek látható újra a hirdetések?
Mármint a sima, nem air-es verzióról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
C64
őstag
nekem is azt írja, hogy nincs egy hírdetésem sem, pedig van 8 !!
Yᵒᵘ Oᶰˡʸ Lᶤᵛᵉ Oᶰᶜᵉ
-
jaja1981
addikt
Egyszer csak eltűntek a hirdetéseim a ph upper-ből és azóta is azt írja, hogy nincs hirdetésem.
Mit tegyek, hogy rendbe jöjjön?
Aham, látom nem csak nálam rossz.
Akkor várok.[ Szerkesztve ]
-
danih
veterán
Ma itt mindenki csak ír
-
echterion
nagyúr
Úgy látom, sokaknak ugyanaz a problémája, mint nekem. Nem látom a hirdetéseimet. Pár napja van ez, remélem, hamarosan megoldás születik rá. Megszoktam a kényelmet, na.
-
Komcsi
tag
Leírná nekem valaki hogyan kell telepíteni az Air.PH.Uppert ? Csak mert nem találok semmi exe filet.. Köszönet
C:\Privátot előbb észreveszem!...
-
day2day
tag
-
ch003067
addikt
Szerintetek valaki fogja, vagy tudja orvosolni a dolgot ?
-
Atos23
senior tag
Szerintem az itt turelmetlenkedo bizniszmenek lehetnenek kicsit erejesebbek, tekintve, hogy ez egy ingyenes program.
Balazs a sajat penzet, idejet, es munkajat olte a programba, ingyen lett a rendelkezesunkre bocsajtva ez a remek kis util. Igy ha eddig mukodott, En szemely szerint akkor is Tisztelettel koszonom neki a munkajat.
Komolyan mondom, furcsa latni a turelmetlen hozzaszolasokat, nulla embersegre vallanak egyesektol. Az a par ember, aki magara ismer, szerintem nezzen magaba, vagy irjon maganak sajat programot!
[ Szerkesztve ]
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok.
Lehet már tudni valami fejleményt a PH Upperrel kapcsolatban?Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
echterion
nagyúr
válasz adi mester #1279 üzenetére
Ha picit visszaolvasol, akkor láthatod, hogy semmi új nincs. Az air verzió általában mindenkinél működik, egy-két kivételtől eltekintve.
-
adi mester
aktív tag
válasz echterion #1280 üzenetére
Nem pont azért kérdeztem, mert az érdekel, hogy működik-e már, hanem azért, hogy mi lett a gond, ami miatt nem megy.
Esetleg régebbi Upper Pl.: 1.5.X vagy 1.4.X sem működik?
Az Airt nem szeretem, nem csipogCsak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
echterion
nagyúr
válasz adi mester #1284 üzenetére
Ja, erről nem tudok nyilatkozni, és igazából mástól sem hallottam semmit.
-
phanfantom
senior tag
Sziasztok!
Második napja az eddig jól működő program(1.6.2) azt írja, hogy jelenleg nincs hirdetésem.
Közben utána olvastam és látom, hogy ez egy általános probléma.
Várok a megoldásra[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
Nem tudom van-e köze a problémához, de az ITcafé újra bejelentkeztet mostanában, ha a Hardverapróra be is vagyok jelentkezve...
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
dvd_R+
őstag
válasz echterion #1289 üzenetére
sziasztok én le szedtem ezt az air adobe akármit ..fel is telepitette utanna a ph upper oldalán az air ph upper nél a letöltés gombra rá nyomok és csak a fájlt nyitja meg mint ha nézőkével nyitnám meg ..
most mit csinaljak
Ha üzletről van szó légy korrekt :) http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
danih
veterán
Rejtvény:
1(N)[rossz bor]
Mi ez? -
Badb0y
addikt
Várjuk a megoldást
Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Synology NAS
- Azonnali játékos kérdések órája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest