Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Zoo
őstag
válasz RocknRoller #120366 üzenetére
N-es rendszám, tehát nemrég vette. Megkotlott már rajta a klíma kompresszor, ülés szét van ülve.
Leányomat oviba vinni vettem egy 3 ajtóst, gyerekülést meg pakolászom ki-be belőle.
Hát persze Pityu...
Neo csippet nehéz lesz kiszedni egyből, motorvezérlő lett megírva. Tehát le kell vadászni egy ugyanilyen motorkocsi gyári szűz szoftverét, amiből évjáraton belül is lehet legalább 3 féle, oszt' visszatenni erre.
Nem lehetetlen, de szopás.szerk.: a hűtő folyadék színét jó lenne látni, mert ha nem rózsaszín, készülhetsz a hűtő cseréjére (is).
[ Szerkesztve ]
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Dr.Zoo
őstag
válasz RocknRoller #120376 üzenetére
Hát, ahogy a hirdetésből nekem lejött, megvette a User álmai Golfját, oszt' beszopta. Mert az 1999-es motorkocsiban szinte biztos, hogy nem 277e km van. Kicsit többre saccolok. Ilyenkor azért már jönnek elő a bajok, és nem akar(t) több dellát rálocsolni. Nekem ez a véleményem.
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Piwi
veterán
válasz RocknRoller #131433 üzenetére
jó dolog a szigorított műszaki
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
MunezXBK
nagyúr
Meg szintező.
-
K Norbi
addikt
Én kérdeztem a golfomhoz kell mosó, tartály, szintező, vezetékek, új kapcsoló stb
bontottam érdemes csak. Lámpával mindennel 200 körül lett volna. [link]Inkább hanyagoltam [link]
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz RocknRoller #131529 üzenetére
Gyáriból újonnan elég borsos [link] [link]
Depoból van nem is nagy összeg [link]
Vagy jófogás, Vatera hátha felbukkan használtan.
Facebook csoportok adok/veszek.
Hella nem gyárt hasonlót.Valeo gyártja
[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz RocknRoller #131529 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
oszy
veterán
válasz RocknRoller #131568 üzenetére
Az nem lehet, hogy be kell "tanítani"? Mondjuk érdekes, hogy egyik irányba megy...
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
molnarpeter
nagyúr
válasz RocknRoller #133208 üzenetére
1-2: féktárcsa/féltengely csukló/kiegyensúlyozatlan kerék elöl. Gyorsítás-lassítás hogyan befolyásolja a jelenségeket? Fék csak lassításnál kéne legyen érezhető, féltengely elsősorban gyorsításnál, kerék pedig bizonyos sebességtartományban így is-úgy is (persze több együtt is fennállhat).
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz RocknRoller #133213 üzenetére
A fékezésnél rázás görbe féktárcsát jelent, vagy valami szilent nagyon lóg az első futóműben. A kormány rázás lehet gumi, kiegyensúlyozatlanság, görbe féltengely, kopott belső féltengely csukló, meg még egy pár dolog.
Miért nem viszed szervizbe? A megfigyelés nem fogja megoldani. Ez a félpercenkénti probléma alapjáraton vagy menet közben van? Ez is lehet motortartó bak, vagy támasz.. vagy bármi...
Elélg gatya lehet az autó, ha ennyi baja van. Tényleg nem nézegenti kellene, hanem megjavíttatni.
-
Első körben gumikat nézesd meg. Utána a féktárcsák és betétek.
A fékpedálon érzett nemtommi, szubjektív. Még Gyurcsók sem tudna garantált hibalátást gyakorolni ennyiből.A többiek majd javítanak ha butaságot röfögök.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mágus2
Közösségépítő
És a 80 kép hol van?
-
molnarpeter
nagyúr
válasz RocknRoller #133221 üzenetére
Téli/nyári van rajta? Átszerelésnél lenne praktikus megnézetni a kerekeket ugyanakkor. Fékezz néhány erőset (ahol van hely, 90-ről közel satut), ártani nem használ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok