Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Octi
aktív tag
válasz
Kiskokó #38051 üzenetére
Ennek az indoklásnak is van egy kis urban legend jellege.
Nekem ugyan ezt mondták, amikor az Octáv mellé megvettem a Passatot. Mindenki megjósolta, hogy a gatyámat rá fogom költeni. Semmivel nem drágább hozzá semmi, mint a skodrihoz (kivéve a futómű alkatrészei).
Amikor megvettem 9 évesen, mindenki azt mondta, koldus botra jutok miatta. Bele raktam majd 80e km-t, és az alap dolgokon kívül semmit nem kellett rajta cserélni, bár már 12 éves, és rendesen átlépte a 200e km-t.És bár tiptronic váltós, még az is tökéletesen teszi a dolgát, bár a jósok annó közölték, hogy 160e km-nél a vételár felét rá fogom költeni a váltóra
Ui: az igazsághoz természetesen hozzá tartozik, hogy nem márka szervízbe hordom az autót, és az alkatrészeket sem tőlük veszem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Milyen autót vegyek?
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest