- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- N€T0X|N: Villanydrótkecske
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
Szada85 #192021 üzenetére
Köszi a segítséget!
Hétvégén csináltam egy Carvertical lekérdezést az autóra (tudom nem éri meg..), a km futás rendben van, az első pár évben alig mentek vele. Volt egy sérülésre a jobb első kerékjárati íven, amit 1500-3000EUR-ra becsültek, persze nyilván az erős túlzás.
#192019 Tin
Igen, az gyanús, de úgy tűnik hogy rendben van. Viszont gondolom hogy az első pár évben sokat lehetett rövid távon használva (én is így fogom), ami kokszosodáshoz vezethet, ezt majd az átvizsgáltatás során megpróbálom megnézetni.Ehhez kapcsolódóan kérdés: hova érdemes vinnem átnézetni az autót?
Van a közelben:
- két VW márkaszerviz: gondolom jó drágán dolgozhatnak, de itt értenek hozzá talán a legjobban?
- Magyar Autóklub szerviz
- PostaautóFelhívtam nemrég az eladót, azt mondta hogy a bal első kanyarkövető fényszóróval van valami gond, holnap viszi VW szervizbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Xiaomi Mi Vacuum Cleaner Light porszívó
- 3 db Bestron TORONY VENTILÁTOR AFT760W hibátlan újszerű állapotban NAGYON OLCSÓN
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- Wifi Smart Camera
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Gamer laptopok rèszletre. RTX 4050 , RTX 4060 , RTX 4070 , RTX 4080 BANKMENTES , KAMATMENTES .
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest