Hirdetés
- Mindent a StreamSharkról!
- Tökéletes töketlenség
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Jéghorgászat
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicker
őstag
válasz bitpork #114390 üzenetére
Ezt a kormanyzar elektronika cseret meddig lehet húzni? mert kb marciusban tudom leghamarabb megcsinaltatni 2 okbol
- alkatresz mire ideér 1hét minimum
- pont jövő heten van egy rokonlatogatas 400kmre, amiről kb marcius 4én érünk hazavagy ezt az utat ezzel a kocsival ne vállaljam? ha nem old ki a kormanyzár akkor trailer?
jelenleg már több mint egy hete nem jelezte a hibat (amit kiolvastunk azota nem) pedig kb mindennap megyek , napi 3-4-5szir inditom a kocsit..
Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
-
Kicker
őstag
válasz bitpork #114390 üzenetére
Bocsi, mobilon vakoskodom...
Ha jól értem akkor itt nincs alternatíva, nem azért sípolt mert az akksi gyengélkedett, illetve ezt az alkatrészt màshogy nem lehet javitani, csak a csere? es ha nincs benn kormanyzar? kb mekkora osszegre keszuljek? az egesz kormany muszerfal reszt bontani kell?
azert kerdezem hogy a szervizben ne sozzanal ram felesleges dolgokat...Arról ismerik futball körökben, hogy egyik meccsén kettőt bólintott, egy gólt és egy nézőt.... muhaha
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest