Hirdetés

2024. július 6., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  PH!olitika Archívum XIX. (téma lezárva)

Hozzászólások

(#3104) lazydog válasza divot (#3059) üzenetére


lazydog
addikt

Már neked is szövegértelmezési gondjaid vannak?
Pont azt mondja, hogy továbbra is szükségesek a reformok, bár erre nincs külső kényszer. A reformokat a magunk érdekében kell végrtehajtani, ezt nem sürgetik az országon kívüli tényezők. A kiigazítást, megszorítást annál inkább.
Tehát a reformokat el lehetne továbbra is sumákolni, de erre ő nem hajlandó.

a kabinet szakítani fog az elmúlt tizenhat évre jellemző húzd meg, ereszd meg gazdaságpolitikájával, amelynek eredményeképpen a megszorítások után nem történt meg a nagy államháztartási rendszerek átalakítása, így a hiány folyamatosan újratermelődött.

Nézze, az egyensúly helyreállításának pontosan tudom, hogy fájdalmas lépéseit nem feltétlenül kellene, hogy kövesse az egészségügyi reform.

A miniszterelnök úgy vélte, hogy a reformok kérdésében nincs külső nyomás, senki nem várja el az egészségügyi reformot a kormánytól. Rövid távon kiigazítási kényszer van, a reformok elindítása a kormány szuverén döntése volt, ezek elmaradása miatt senki sem hibáztathatná, ''legfeljebb folyna az a vita, ami folyt itt éveken keresztül: mikor lesz már egészségügyi reform, mikor folytatjuk a nyugdíjreformot, mikor nyúlunk hozzá az igazgatáshoz és mindig, minden miniszterelnök megmagyarázta, hogy miért nem. Én meg nem megmagyarázni akarom, hanem azt mondom, hogy tudom, hogy helyenként már elátkoznak engem, mert azt mondja, hogy te jóságos Isten, még egy nehézség, még egy nehézség, de én meg azt mondom, hogy ezekből fog fölépülni majd az az ország, amelynek a végén azt mondják, hogy de jó, hogy megcsinálták.''

Quick brown fox jumps over the lazy dog - but can't the Gigabyte!

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  PH!olitika Archívum XIX. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.