- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen mosógépet vegyek?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Értem, tényleg köszi, az az igazság, h talán fel sem merült a fejemben , az, hogy mekkora bankrollokkal is ülnek is ott emberek. Én igazából tényleg a gyakorlás fejlődés és a "játék" miatt játszanék. Erre a freeroll nem alkalmas teljesen, bár mostanában azért már gond nélkül akárhány indulóból benne vagyok a legjobb 5-10 %-ban. Ez persze nyereményben csak centenként mérhető, de gyakorlásnak jó.
Anno még a 10 dodós bonuszomat abszolút mikro limiten "rabolták el". Túl feszes játék miatt. Aztán beültem freerollon nyert 12 dollárral 0,5-1-re. Lett belőle 78-80 dollár 1 órán belül, majd egy slowplayelt pocket A-A elvitte a pénzemet. Nem emelt az arc, én meg A-9-el kaptam egy A-9-x flopot. Ugye drillel vitte... De ezt már korábban meséltem. A micro játék ugye kiborít, a freeroll is hosszútávon, így gondoltam 10 dolcsi elég lesz 2,5-el beülögetni 0,5-0,10-re, meg 0,10-0,25-re. Hát nem, ennyi. Legalább ezt is megtanultam!
Tényleg köszi a tanácsokat. Ha egyszer elkezdem jövök megint.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2025: titokban még hozott pár új processzort az AMD
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Láncfűrész topik
- Posta, csomagküldés
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Otthoni időjárás-állomás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...