- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
A tippjáték saját oldalra költözött: YourF1Team.com
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qorthral
őstag
válasz
IreN!CuS
üzenetére
[CS]Blade2 jól összefoglalta. Az árazás több okból ilyen. Egyrészt ez így könnyen követhető és átlátható: minden 25 pontot ér maximum. Ugyanakkor az időmérős tuti tippek elég drágák, a "biztos pontszerzést" meg kell fizetni.
Most pl kiszámoltam, hogy Hamiltonnal eddig időmérőkön összesen 337 pont volt szerezhető, versenyeken pedig 335(!). Vettelnél ugyanez 300 vs 281. Azaz futamonként mondjuk nagyjából 1 ponttal szerzel többet adott toppilótával, ha időmérőre teszed, mint akkor, ha futamra. Megéri ez a 2-4, de akár 5-6 milliós árkülönbözetet? Döntsd el Te, mindenesetre nekem nem úgy tűnik, hogy az időmérőre alapozni jobb taktika, és túl sok pont jár érte a futamhoz képest.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
Szerintem nem rossz az arány az időmérő és a verseny között. Én úgy jöttem fel, hogy a versenyre játszottam, míg pl.: Motion_Blur azzal is esett hátra, hogy a biztosabbnak tűnő időmérőre tett.
A időmérőre mindig egy kicsivel drágább berakni ugyanazt a pilótát, és ezért jó eséllyel amit még mellé raknál úgy 101 millió-ra jönnél ki, ezért még onnan kompromisszumot kell kötni, ami sokszor lehet olyan is, hogy pl.: Verstappen helyett csak a Perez. Fordítva pedig befér mondjuk a Verstappen-Hamilton-Sauber.
A másik, hogy az időmérőre berakott pilóta jó, ha hozza a várt pozíciót, nagy meglepetések nincsenek. A versenyre azért is érdemes játszani, mert abból lehet olyan, hogy Verstappen 37 millióért nyer, vagy Alonso 17 millióért valahogy 5. lesz, mert kiesnek előle.
Szóval szerintem még jelenleg is érdemes a versenyre játszani, ha az időmérőre kevesebb pontot kapnánk, akkor még inkább így lenne.
Majdnem biztosra veszem, hogy, ha valaki kigyűjtené minden fordulóról a legjobb tippeket, akkor a versenyre épülőek lennének a legjobbak, csak van amikor senki nem találja meg, valamint amikor annyira papírforma a futam, hogy árazás szerinti sorrendben végeznek a versenyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen széket vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Dell notebook topic
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- PlayStation Portal - Midnight Black - Garanciával
- Új ASUS RYZEN 5 7600X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 750W TÁP 2ÉV GAR
- REDRAGON K530 TKL Draconic Compact RGB Red Switch
- ÚJ GAMER MAX PC CORE I5 14400F 16-32GB RAM 512GB SSD GAINWARD RTX 3070TI 8GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR!
- Samsung Z Fold 4 12/512GB garanciális + frissen szervizelt
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest