Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
pprod94
aktív tag
Tegnap este néztem a Wright - Malicdem meccset, igaz láttam télen is, de még mindig azt hittem, hogy Malicdem nyer.
-
BBéci
legenda
válasz lizakattila #5504 üzenetére
Ha nem húzod ki, hogyan fogod megdobni a másodikat?
Remélem nem csak 180-ra hajtasz, hanem mást is gyakorolsz!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bosmajor
tag
-
Mill3r
tag
Sziasztok,
Tudtok esetleg valamit a májusi Érdere tervezett PDC eseményről? A hivatalos oldalon továbbra is lehet jegyet venni... Nincs semmi kommunikáció a rendezvénnyel kapcsolatban, vagy legalábbis én nem találtam. Már egy hónap sincs hátra nem javul a helyzet...IDDQD IDKFA
-
zsolti72837
addikt
Szia!
Egyenlőre szerintem egyeztetnek a PDC-vel. Lehet, hogy egy későbbi időpontban lesz megtartva.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Mill3r
tag
válasz zsolti72837 #5514 üzenetére
Szia,
Lehet, hogy megy a matek az idő pontokkal. Csak az zavar, hogy más rendezvények esetén már jóval előbb ment a kommunikáció. Itt meg nagy a csend és több mint valószínű, hogy az eredeti időpontban nem lesz megtartva😐IDDQD IDKFA
-
zsolti72837
addikt
Ha jól tudom a PDC mindenképpen meg akarja majd tartani a rendezvényt csak még nem tudni, hogy mikor. PDC Hungarian F. C. oldalon tuti fogják közölni amint lesz döntés.
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Mill3r
tag
válasz zsolti72837 #5516 üzenetére
Naaa, csak megvan a dátum. 2020.szeptember 4-6.
A jegyek az eredeti felállás szerint, arra a napra, helyre érvényesek.IDDQD IDKFA
-
zsolti72837
addikt
Pont tegnap láttam én is.
-
pprod94
aktív tag
Sziasztok! Rendelt valaki mostanában dartscornerről? Megérkeznek a csomagok? Előre is köszi.
-
BBéci
legenda
válasz pprod94 #5523 üzenetére
A Darts Corner írjon valami hivatalosat a posta nevében? Feladják, a többi nem az ő dolguk, kompetenciájuk.
Szerintem tök mindegy, hogy egy vagy három hét alatt ér ide a darts cucc. Semmi jelentősége.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bosmajor
tag
-
törölt tag
Sziasztok.
Darts kezdő szintes vagyok. Magyarul amatőr...
A múlt héten olvastam valahol 1 nagyon jó összefoglalót a játékkal, eszközökkel kapcsolatban. Jó pár webes oldal volt, de olyasmik is voltak benne, hogy pl. a táblát nem árt védeni naptól, vagyis nap ne érje, valamint az eső sem tesz jót neki. (pl. sisal tábla)
tudja valaki hol olvashattam ?
-
Cheif
tag
válasz #73959936 #5527 üzenetére
Üdv!
Bárhol ahol van egy kis leírás kezdőknek vagy egy általános leírás a játékról/sportról.
Lehet, hogy minden webáruháznál a tábláknál is le van írva ez.
Van sok facebook csoport, darts topic hungary, dartspiac , darts forum by dartspiac
van pár fb oldal, 9nyíl, darts24, pdc hungarian fan club -
bosmajor
tag
Taylor megint játszik a Moduson!
-
BBéci
legenda
válasz zsolti72837 #5531 üzenetére
Remélem, valahol meg tudom majd nézni!
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bosmajor
tag
-
LyonnaisFan1
őstag
Ma ismeteltek a 2015os vb dontot Anderson es Taylor kozott.
Te jo eg micsoda donto, micsoda thriller, erzelmi hullamvasut.
A darts unnepe volt az a meccs. A letezo legkielezetebb osszecsapas kerekedett belole.
Az igazi az lett volna, ha kilenc nyilassal zarul le a neccs, amire egyebkent aligha lehetett meg pelda.
Csak jo kezekbe kerulhetett abban az evben a Sidd Waddell trofea[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
BBéci
legenda
válasz LyonnaisFan1 #5535 üzenetére
Számomra rettenetes volt, mert Taylornak drukkoltam. Volt lehetősége győzni, de nem élt vele.
Más.
Aki tud streamet az Unibet Home Tourra, az ne tartsa magában!Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz #49738752 #5537 üzenetére
Több évvel ezelőtt regisztráltam, de semmire nem emlékszem belőle.
Olyat keresek, mint példásul a Goldenarrows, rákattintok és nézem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
bosmajor
tag
Bocsánat, ez a jó, most próbáltam: [link]
-
Tarchie
friss újonc
Sziasztok!
Pár hónapja kezdtem el komolyabban belemerülni a dart rejtelmeibe, eddig inkább nézőként követtem ill. fiatalon még haverokkal szórtunk a szélrózsa minden irányába 1-2 sör mellett.
Más aktívan űzött sportágak után kicsit későn kaptam rá erre a sportra, de mint ahogy eddig is tudtam sosem késő elkezdeni, így most belevetettem magam.
Átlag napi 3-4 órát töltök most ezzel a család nagy örömére (már hozzászoktak korábbi sportmúltam miatt) , valamikor napi 1 fér csak bele, de van úgy, hogy 5-6 is.
Próbáltam olvasni különböző fórumokat, mint itt ezt is. Kezdőként sok fontos információ, tanács, tapasztalat segített nekiindulni ennek az új "szerelemnek".
A saját fogásomat "talán" már megtaláltam, de még mindig keresem a számomra megfelelő test-szár-toll kombinációt. 21-26g-os nyilakkal próbálkozom, az érdekesség benne számomra, hogy bármelyikkel képes vagyok egy idő után arra teljesítményre, ami a jelenlegi szintemet jelenti. Egy jó ideje a 26g-os Reddragon nyilamat részesítem előnyben.
Ez pozitív-e vagy sem megítélni nem tudom, viszont nézve a videókat, olvasva az eredményeket, fejlődési ütemet tekintve talán jó úton haladok.
Idővel talán egy dartklubba is eljutok, ahol személyesen is kaphatok jó tanácsokat, de ahhoz 60km-t kell utaznom.
Olvastam pár hozzászólást a szárakkal kapcsolatban, de ha esetleg megosztanátok ki milyen szárat használ, azt megköszönném.
Nálam ez most nagyon fogyóeszköz, ezért is érdeklődöm eziránt. Forgós alu.(Unicorn) ill. műanyag (Target pro Grip) szárakat használok most. A műanyag szárak gyűrűi hamar eltörnek, ill. rendszeresen töröm a szárak végeit, ahová a tollat illesztem. Tehát nem is a
testbe törik bele a szár vége egy esetleges táblából való kieséskor.
Mit érdemesebb alu. vagy műanyag, forgó vagy fix stb.? Olvastam pl. lyukasztott tollakról, ahhoz speciális szár kell-e, használtok-e ilyet stb.?
Gondolom ezek a kérdések már felmerültek jó párszor, de ennek ellenére köszönöm a türelmet, szívesen veszek bármilyen tanácsot, észrevételt!Előre is köszönöm a válaszokat!
-
BBéci
legenda
válasz Tarchie #5543 üzenetére
Kezdésnek mindjárt a sportág nevét tisztázzuk: darts és nem dart!
Keress, kutass, mert nehezen hihető, hogy nincs 60 km-nél közelebb dartsklub. Manapság szinte minden sarkon és faluban van egy.
Szárakról már annyit írtunk, hogy minden apró szegmensét érintettük.
Egyértelműen a toll lyukasztás és a hozzá illő - titán - gyűrű használata a legegyszerűbb és legjobb. Amióta alkalmazom, évi 6 darabnál több szárat nem használok el, pedig minden nap 2-3 órát dobálok.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tarchie
friss újonc
-
BBéci
legenda
válasz Tarchie #5545 üzenetére
Ezt nézd át, hátha találsz közeli darts klubot: [link]
Hozzánk, Vecsésre gyakran jönnek 40-60 km távolságból, például Kecskemétről, Dömsödről a Csoki Kupa és a Liga versenyekre.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Tarchie
friss újonc
Köszönöm a linket, de nem véletlenül írtam a 60km-t, a körülmnényeket figyelembe véve tisztában voltam ezzel.
Ez lehet egy láma kérdés lesz, de a következő kérdésemmel kapcsolatban nem találtam érdemi választ sehol.
Aerodinamikai szempontból van-e esetleg a dartsban egy úgynevezett "kőbe vésett" tézis, hogy hogyan állítunk össze egy darts szettet, vagy ez abszolút dobástechnikai ill. egyéni szokás kérdése?
Teszem azt pl., hogy egy 24g-os hordótestű törzshöz nem rakunk hosszabb szárat, vagy valamilyen formájú tollat.
Ha hülyeséget kéredeztem, a tanulópénzt meg kell fizetni, nevessetek csak. -
zsolti72837
addikt
válasz Tarchie #5547 üzenetére
Ez szerintem mindenkinek egyéni. Mindenki más összetétellel fog tudni jobban dobni.
-
Pulykahuszár
csendes tag
Így van teljesen egyéni, én pl. nem lyukasztom a tollat és mégsem használok el sok szárat.
-
BBéci
legenda
Hol fogjátok nézni a ma esti Taylor vs. Suzuki meccset?
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch
- Vigneau interaktív lokálblogja
- KONZOL beárazás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.