- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
Szia. Megnéztem tegnap, csak már írni nem volt erőm. Érdekes módon a torrent nálam is futott tovább. A ping akkor ment tovább, ha ping közben alkalmaztam a tűzfal szabályt, ha másik ping-et indítottam ott már nem ment, illetve ha leállítottam a pinget majd újraindítottam akkor sem ment tovább. Weboldalak nem jöttek be, egyedül az ahonnan a torrentet töltöttem, gondolom cache-ből(?) mehetett még. Most hirtelen nem tudok másra gondolni mint, hogy a már meglévő, azaz az established kapcsolatokat (Diagnostic >> States menüpont) nem bontja a tűzfal. Hátha jár erre valaki aki jobban képben van ezzel kapcsolatban és jobb magyarázatot tud adni. De most már ez engem is érdekel, majd még próbálkozom utánajárással külföldi fórumokon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- EAFC 26
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Videó stream letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest