Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- gerner1
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok van egy 1GB pendivem és az gondom,,hogy sikerült elcsesznem mert egy virtual pc futtatom linuxot és amikor telepítettem akor bent volt a pendrive és öt adtam meg lapozó fájlnak
lelet törölve.Azóta nem tudom használni mert a vista nem ismeri fel ez igaz linuxra is ha bedugom a vista alatt akkor jelzi,hogy új hardvert telepiettem de nem lehet látni csak ad egy hangot a vista mint amikor új hadvert ismer fel. -
qwertly
addikt
Sziasztok tudom nem teljesen ide kapcsolódik a kérdés de nem találtam neki topikot most fogom újra rakni a vistámat szeretné ha portable programok lenének a pc egy kingmax pendive raknám fel őket.Az a kérdésem,hogy a pendrive megbízható-e és róluk nyugodtan futtathatom a programokat nem fognak-e bekarpálni a folyamatos használatul?Vagy van egy álltalános tapasztalat?
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 2.5" SATA SSD Bazár! 120GB, 128GB, 250GB, 256GB, 480GB
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- SzoftverPremium.hu
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lelet törölve.Azóta nem tudom használni mert a vista nem ismeri fel ez igaz linuxra is ha bedugom a vista alatt akkor jelzi,hogy új hardvert telepiettem de nem lehet látni csak ad egy hangot a vista mint amikor új hadvert ismer fel.