Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Aktív témák
-
qwertly
addikt
Sziasztok van egy 1GB pendivem és az gondom,,hogy sikerült elcsesznem mert egy virtual pc futtatom linuxot és amikor telepítettem akor bent volt a pendrive és öt adtam meg lapozó fájlnak
lelet törölve.Azóta nem tudom használni mert a vista nem ismeri fel ez igaz linuxra is ha bedugom a vista alatt akkor jelzi,hogy új hardvert telepiettem de nem lehet látni csak ad egy hangot a vista mint amikor új hadvert ismer fel. -
qwertly
addikt
Sziasztok tudom nem teljesen ide kapcsolódik a kérdés de nem találtam neki topikot most fogom újra rakni a vistámat szeretné ha portable programok lenének a pc egy kingmax pendive raknám fel őket.Az a kérdésem,hogy a pendrive megbízható-e és róluk nyugodtan futtathatom a programokat nem fognak-e bekarpálni a folyamatos használatul?Vagy van egy álltalános tapasztalat?
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung 990 pro 4Tb M2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- SK Hynix HFS256GDE9X081N 256GB PC711 M.2 2280 PCIe Gen 3 X4 NVMe SSD HDS: 100/100
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lelet törölve.Azóta nem tudom használni mert a vista nem ismeri fel ez igaz linuxra is ha bedugom a vista alatt akkor jelzi,hogy új hardvert telepiettem de nem lehet látni csak ad egy hangot a vista mint amikor új hadvert ismer fel.