Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter_White
senior tag
válasz
kerekfej
üzenetére
Rendes boltban vettem, 1 hetet vártam a garira... Gondoltam hátha már jó lesz a cseretermek, egy egyszerű olcsó pen, ADATA S102 Pro 16 mellé amin Multiboot Win telepítők vannak...
Minden más pendrive ugy megy ahogy kell, de ez valami használhatatlanúl lassú, és még a rendszert is befagyasztja.... Lesz egy köröm de mostmár más márkábol fogok kérni... Vagy legalábbis más szériábol. Nem is lenne baj ha 4-5-6Mb/s lenne az írási sebessége, csak
Stabil legyen, ne másodpercenként ugráljon 4 és 0 között.. -
Walter_White
senior tag
Adata 8GB AC906-8G-RBK - ezt a típust messzire el kell kerülni. Használhatatlanul lassú, nem is értem hogy képesek ilyet egyáltalán kiadni, vagy forgalmazni... USB2.0, de ez...(3 éves Kingstonom is gyorsabb pedig csak 2GB-s..) kicserélték az előzőt mert azt hittem hibás, visszaküldtem, de úgy látszik vagy a cserepéldány is az, vagy ennyire képes.... valószinüleg az utolsó...- 1GB+ fájnál 6 percig csak "számítás" majd egyszer csak 4MB\s és majd meg-meg állva 0byte\s között ingázik... ha meg leállítom a másolást, beragad a pendrive aLemezeknél, most meg 10 percre szoftveres kékhalált is dobott a Windows...
-
Walter_White
senior tag
Na végül csere lesz belőle....1 hét várakozás után
...
Adata 8GB AC906-8G-RBK -
Walter_White
senior tag
Notiban is teszteltem, és ott is ugyan igy viselkedik, NTFS\FAT32-ben is kipróbáltam, ugyan az a helyzet...Még a 3 éves 2.0-ás Kingston Pendrive is gyorsabb, és egyenletesebben stabilabban hozza a sebességet, ugyhogy ennél valami nincs rendben, hétfőn viszem vissza, leadom teszteljék le- kiváncsi leszek mennyit fognak ülni rajta...
ÉS B.U.É.K Minden kedves Fórumozónak!
-
Walter_White
senior tag
Sziasztok. Lenne egy kis problémám, ma vettem egy A-DATA C906-os Pendrival, USB3.0 - alaplapi, és előlapiban.
Mégpedig az hogy Horrorisztikusan alacsony az írási sebessége... illetve fájlok másálásánál elkezdi 10kilóval- majd 100kilo-200kilo-300k-600k-1MB-2MB-6MB-8MB és hirtelen ismét látványosan leesik.. 400kilóra- vagy esetleg 0-ra és megáll a másolás pár másodpercre..
Szerintetek ennyire képes a pendrive vagy egy hibásat fogtam ki, ami napok mulva K.O lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 3571 i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- iPhone 15 Plus 256GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...
Adata 8GB AC906-8G-RBK