- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dluinet #85800 üzenetére
Azt a kell szót felejtsd el légyszi ebben az esetben. Az érdemest is elfelejthetnéd, de nem erőszakoskodok, majd megnevel az, akinek bedudálsz hátulról ok nélkül egyszer.
Szóval a duda nem erre való a mai világban és a zászlóval az autó előtt szaladó kisfiú sem divat már.
-
Exian
addikt
válasz
Dluinet #85800 üzenetére
Szerintem ezzel az a gond, hogy ha dudálsz, félreértheti az előtted haladó. Azt hiszi, valami bajt csinált, vagy legalábbis nem érti, hogy miért dudálsz. Adott esetben akár meg is ijedhet és azért rántja valamerre a kormányt
Nekem nem kell dudálni, ha valaki előzni akar, a szemem a visszapillantót is figyeli, látom időben, ha valaki gyorsabban közeledik és előzni fog, ha van rá lehetőségem, még picit jobban jobbra tartok (lehúzódok), hogy könnyebb legyen az előzése. Ezt sokszor meg is köszönik jelzéssel. Engem speciel nagyon irritál, ha dudálgat valaki "ok nélkül". Az előzés lehet ok, de engem zavarna.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Dluinet #85800 üzenetére
Azt meg mindenki személye ellen szóló támadásnak veszi. Meg mondjuk ha döntenem kell, hogy az elém lépő embert ütöm el, vagy ellököm a motorost, akkor valószínűleg a motoros fogja bukni a dolgot, mert azt feltételezem, hogy van rajta védőfelszerelés míg a gyalogoson ez ritka. Szóval sokat nem segít, hogy ha 90-100-al haladva valaki rám dudál, aztán három-öt másodperccel később meg már mellettem/előttem van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nintendo Switch 2
- OLED monitor topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest