Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jó gép, csak egy "kissé" magasabb árkategória annál, amit keresek. Jelenleg csak annyi kell, hogy vigyen egy linuxot, és 2kg alatt legyen, szal ezért keresgélek az x30-x40 család környékén (P3 kategória felett keresgélek). Ez is csak kényszerből kell, magamtól nem vennék laptopot, amíg az esetleges munka miatt szükségessé nem válik.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Magnum_
nagyúr
namifenefranc, bővültök? hol?
elérem hát, csak a biznic lesz nehezebb...
stuntmanmike: itt is upc van, nem szabadulok, de gyors, lehet tőtteni. az otthoni dolgomat meg nem hagyom annyiban, úgy hallottam, hogy az NHH is baszogatja őket, szóval szerintem kiokoskodom rá valamit.
a2d2: pííííz beszél, tudod.
I humbly and respectfully decline™
-
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
Nem tudom láttál/hallottál e már halk gépet ahol 40-60Kt szánnak az SSDre mert az hangtalan és cpu/vga/táp passzívan van megoldva és csak komoly terhelésnél kapcsol be rajtuk a venti ami halkabb mint amit alapból a Sonatadhoz adnak....
Ugye érzed a difit?És ehez a konfighoz kell 40-60Ks ház vagy sem? Persze értem én elég a Sonata, meg, hogy a hangszigetelés vmit lefog a zakatoló hdd hangjából, persze elég annyi Depeche koncert után.... nem kritizálni akarlak, de a halk gép nem úgy kezdődik, hogy táp nélkül 40-60Ks ház.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Dare2Live
félisten
"én az elérhető árkategóriára gondoltam" "a földi halandók nagy többségének nem a te utad járható....."
A 30-40-60ks ház elérhető árkategória MOon? Anno 50gépből talán egyhez rendeltek ilyet...De nem az a baj, hogy elérhető/nem, hanem, hogy egy csendes konfigot 5ks házzal is lehet csinálni, úgy, hogy az egészre 10.000Ftn +unk van. Baromira nem a ház a meghatározó. Te meg szarozol úgy, hogy láthatóan már bocs nem értesz hozzá amikor meg vki szól, hogy az tán nem úgy van akkor "cimbizel"...
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
HoldChore
tag
Biztosan értesz a pénzköltéshez vagy rosszabb esetben mások pénzének elköltéséhez, de épeszű ember a házra szánt pénzt inkább a hardverre fordítsa. Ugyanis azt használja, A számítógépházat egyszer nézi meg az ember, mikor szereli össze a gépet, aztán soha többet.
Azokra a dolgokra kell költeni, amiket az ember használ. Monitor, egér, és a gép belseje. Ház nélkül és egész jól elvan a gép, ha nem lépünk rá, sőt a hűtése akkor a legjobbAz, hogy te értesz e valamihez, nem az határozza meg, hogy hogy mid és hol jelent meg
Ez olyan, mint a kitüntetések: "Az kapja, akinek adják""Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Dare2Live
félisten
hát ha ilyeneket írtál le a "PC world"ben akkor bizony hülyeségeket írtál és olyanokról írtál amihez láthatóan nem értesz. Sad....
Nem csak nekem tűnt ez fel mégha más értelmetlennek is tartotta veled vitába szállni hisz nálad az érvelés az, hogy te cikket írtál "PC world"ben. Durva érvelés meg kell hagyni...Amúgy mi lesz legközelebb, most, hogy a PC World től nem szartam össze magam....? Jön az én apukám erősebb mit a tied és ezért nekem van igazam?
Komolyodj meg "Cimbi". Ha vmihez nem értesz ne szólj bele. Ha mégis akkor pedig ha finoman utalni próbálnak arra, hogy az talán nem úgy van akkor elöbb gondoljkodj majd utána érvelj a: "nekem van igazam mert PC Worldbe cikket írtam" csodálattal.
-
Ja, hogy ti csináltok ilyet? Akkor frankó, elzavarom hozzátok.
@Littlejohnny : Ha bagóért megkapod, és kiárulod alkatrésznek, akkor még jól is kijöhetsz belőle.
@Saint : Hú, ennyi IQ fightert... De egyébként 160k-t én se adnék egy telóért.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
-
mormota
senior tag
a két kategória között annyi a különbség, hogy a tükrös gépnek viszonylag szűkebb az élettartama a mozgó alkatrészek miatt.. általában úgy vannak tervezve, hogy egy bizonyos kattintásmennyiséget bírjanak. ez nagyban változhat.. pl az én 350D-m is bőven túlvan már a 40k kattintáson, ami a hivatalosan meghatározott zárélettartam.
kicsit fosok is tőle, hogy egyszer nem csukódik vissza, de hát kiszolgálta az idejét.a másik, hogy ha egyszer tükrös géped lesz, akkor már nincs megállás a lejtőn, mert a gépváz a legolcsóbb kütyü az összes közül. kell obi később, mert nem elég az alap, kell fényerős, stabos, mert az jobb, könnyebb vele játszani. egy alap nagylátószögű obi is baráti áron 40-50k és akkor még nem figyeltünk a fényerőre. aztán ott vannak a telék. ha jót akarsz, akkor 100k körül kezdődnek, aztán makróobi, előtétlencsék, szűrők, stb stb....
fel lehet tornászni nyugodtan 500kig a felszerelést. és mindezek mellé nagy helyet is foglal, nem lehet elvinni egy buliba csak úgy, mert nehéz, sok, nagy, vigyázni kell, stb.a másik oldala, hogy mire akarod használni? mihez kellene? milyen távra tervezel? milyen témák érdekelnek?
véletlenül se akarlak lebeszélni a tükrös gépekről, de ha azt választod, ahoz kell egyfajta perverzség is
Illusztrálok, tehát vagyok
-
Debilon
addikt
köszi a tippeket
közben találtam egy ilyet:
Lenovo G550M:
[link]a polip által írt Dell Vostro 1015: (ez van emberi színben is vagy csak pirosban?)
[link]a Dell oldala Vistát ír OS-nek, a laptopszalon padig W7 HP-t, melyik a valós?
4sal3 által javasolt HP kecsegtető, ha itthonra kéne lehet az lenne, de irodába tényleg, minek ilyen gép? nameg ugye a garancia sem egy utolsó szempont, főleg azért mert pályázati pénz, csak erre lehet lehívni..hamár csak erre lehet akkor legyen minél több garancia
laptopszalonos kérdés: ezek az árak csak webes megrendelésre vonatkoznak tényleg? ha bemegyek akkor is ennyi, vagy kicsit több? vagy elég ha megrendelik, és személyes átvétel?
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
-
Zewa
senior tag
Nekem is kéne minimum egy darab. Nem kell hogy fekete legyen csak egy kicsit kulturáltabb kinézetű. esztétikai hibák nem okoznak problémát.
Ammenyiben van vkinek eladó az kérem jelezze először Polip felé utána pedig felém...
Valakinek eladó occsó' Satás vinyoja?
[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
zsolt19900
őstag
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Butcher-HUN
senior tag
nem mindegy hogy ezért vagy ezekért mivel a kettőt együtt adnám. Az óra eleve ritkaság az új ára 45.000Ft számlával tudom igazolni és természetesen garanciával! A szemüveg új ára megint csak 40.000Ft eredeti nem kamu garanciális Árkádban a No Fear-ben vettem. E két termék együttes használt ára simán meg van egy Iphone 3G vagy akár egy régebbi HTC nem a legújabbakra gondoltam én sem szerintem ti értettétek félre vagy én írtam rosszul. Nem bántásként aki meg az árakkal nincs tisztában ott van google.
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
Ehh, ha nincs, akkor majd lesz, amikor legközelebb hazamegyek...! Otthon akad satu, alapanyag, és fúró - itt csak fúró
Fa gépházat hegesztek, most enélkül is megoldottam valahogy, de a következő verziót már 15-ös lécekkel csinálom, ahhoz van winklivas
Amúgy ha a mintadarab tetszik valakinek, fogok rendelésre is összerakni
Mutogatni való hater díszpinty
-
nesa
veterán
(#32068) hcl
Milyen kell, rajz vagy kep van ?
Aluminumbol lehet van
Vegyetek fenykepezo gepet, alku van!
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
hát jó :d utasításra ennyi az ára ez speciel nem az én termékem
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest