Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Donnie
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
Ejj. De elfogultak lettünk kérem szépen. És a stílus
Sajnos az a helyzet, hogy az X2-esek közel sem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. A lassabb memóriavezérlőnek köszönhetően, játékok alatt, ahol csak az 1 mag a mérvadó csúnyán kikapnak a Venice-ektől. De persze én vagyok a hülye
Már régen nem veszem magamra ezeket a hülyeségeket
''CSOKI''
PS: Tibcsó is majd megosztja a tapasztalatait
-
Donnie
őstag
válasz
viharhozo
üzenetére
Ez nagyon kevés... Hozzávéve azt, hogy sz@ros rendszerrel és nem max. tuningal mértem... Csak egy próbateszt volt, egy hónapja, mikor a 840-est próbálgattam:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Donnie
őstag
Ha újratelepítettem volna a rendszert és egy kicsit komolyabban figyelmet fordítottam volna arra, hogy minden flott legyen biztos jobb eredményt értem volna el...
Egyébként ''Nekem is 7 ponttal több.'' Igen, de ''csak'' 1xxx pontal jobb az eredményem mint a tiétek...
Egyébként már ki is ficcent a proci a gépemből, csak teszteltem egy picit.
Gyors PCMark 2004 mérés: 7520 pont...
[Szerkesztve] -
Donnie
őstag
Csak, hogy ne üljön le a topic. Kérem szépen szutykos rendszerrel (később még jobb lesz...):
6420 pont! (Pentium D 840 @ 3.8)
Bővebben: link
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Intel Core I7 13700KF - 16mag/24szál - Új, bontatlan - Gari 2028.01.26. -ig - Eladó!
- Intel Core I9 13900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2028.06.15. -ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sajnos az a helyzet, hogy az X2-esek közel sem váltják be a hozzájuk fűzött reményeket. A lassabb memóriavezérlőnek köszönhetően, játékok alatt, ahol csak az 1 mag a mérvadó csúnyán kikapnak a Venice-ektől. De persze én vagyok a hülye
Már régen nem veszem magamra ezeket a hülyeségeket
''CSOKI''