Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasdfasdfa
csendes tag
válasz
zsolt1129
üzenetére
kössssz. most megnyugodtam.
de asszem 71 a max hőfoka ennek a típusnak, tegyük fel játszom vmit,ami rohadtul leterheli és felmegy a maxra, van olyan program ami beszól,h akkor most pihenés? nem szeretném, ha belehalna. hdd-nél tudok, de procinál még nem találkoztam ilyennel. -
bco
csendes tag
válasz
zsolt1129
üzenetére
Szóval, a paszták is "megromlanak" idővel!??

Ezüstöt vegyek, vagy valami fehéret?? Mi a különbség köztük??
Egyébként nem kentem vastagon, bár nagyon vékonyan sem lehetett, mert nem volt valami "folyós" a paszta!
Holnap veszek újat és megcsinálom!
A kikapcsról mi a véleményed!??
-
bco
csendes tag
válasz
zsolt1129
üzenetére
Köszi!
...kitakarítottam a gép belsejét és újra pasztáztam a procit és az alaplapot.
A proci és az alaplap is, azóta +2,3 fokkal melegebb, mint előtte a régi 5 éves pasztázással!!
Igaz, hogy a paszta is kb 5 éves ezüst színű: TTG-S104 TITAN, Silver Cream.
Még nem volt besűrűsödve, de lehet hogy ez már öreg, vagy a minősége nem az igazi!??
Ha másik pasztát teszek rá, akkor jobb lesz az érték!?? Milyent?? Noctua, Thermaltake...??A stability testet is futtattam: 100%, 18 perc után a proci 52, az alaplap 58 fokos volt és eldobta magát!
Kikapcsolt és újraindult! Lehetett ez a melegedés miatt!?
A RAMok rendben vannak, nemrég teszteltem őket!
THX.! -
DeFranco
nagyúr
válasz
zsolt1129
üzenetére
Van ám még kérdésem
A linkelt kép szerinti felépítésben van kialakítva most a házikó. Minden info ott van (az x/y az az idle/terhelt hőmérséklet). Ahogy látszik, ide legalább a winchester miatt nyáron kell extra hűtést tenni. Hogyan lenne érdemes átrendezni? hátul, a jelölt helyen van kialakított hely, vagy gondoltam arra, hogy az 5' 1/2-es helyre felmehetne a vinyó, és oda gányolnék ventit. Esetleg, a tápot tehermentesítendő (hogy ne ő kapja az összes meleget), a videokártya alá, a kiszedett kártyahelyek elé lehetne még gányolni valamit, ami levinné a kártyáról is a meleget, meg a vinyóról is lehúzná. (lehúzná? vagy az már messze van?).A nyilak a légáramlást jelölik.
Szóval a feladat: egy ventillátor elhelyezésével, és esetleg a vinyó áthelyezésével máshová, hogyan lehetne nyáriasítani a gépet a leghatékonyabban?

-
DeFranco
nagyúr
válasz
zsolt1129
üzenetére
A "vizes" boltban vettem. Passz. Mindegy, most már rá van kenve. Mit tegyek? Árthat neki, vagy tök mindegy?
Athlon XP 2000+ T.Bird A @1670Mhz
Idle: 40C
Terhelve (100%): 30 perc után 46C
Avi lejátszás: 2 óra után 44CPasztázás előtt mindegyik kb 2-3 fokkal volt magasabb. Előtte underclock volt 1,2Ghz-re, akkor a mostani értékeket produkálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Kikapcsolt és újraindult! Lehetett ez a melegedés miatt!?
A linkelt kép szerinti felépítésben van kialakítva most a házikó. Minden info ott van (az x/y az az idle/terhelt hőmérséklet). Ahogy látszik, ide legalább a winchester miatt nyáron kell extra hűtést tenni. Hogyan lenne érdemes átrendezni? hátul, a jelölt helyen van kialakított hely, vagy gondoltam arra, hogy az 5' 1/2-es helyre felmehetne a vinyó, és oda gányolnék ventit. Esetleg, a tápot tehermentesítendő (hogy ne ő kapja az összes meleget), a videokártya alá, a kiszedett kártyahelyek elé lehetne még gányolni valamit, ami levinné a kártyáról is a meleget, meg a vinyóról is lehúzná. (lehúzná? vagy az már messze van?).
Nem voltam tőle elájulva. kb magától folyt, szerintem ennek sűrűbbnek kellene lenni. Legalábbis amit egy bordához kaptam egyszer, az fogkrém sűrűségű volt, ez meg kb. mint egy szörp.