- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sárpac
nagyúr
válasz
Mirman #13259 üzenetére
Hál istennek sokan gondolkoznak így aztán e miatt jó pézé mennek a monsták a poe traden.
Am nem tom mi a bajotok vele? Simán skip ha nem akartok monstát gyűjteni. Egyébként pedig az uniq cuccok között vannak egészen brutálisan jók is.
Amitől nekem herótom van az a nulla híg fos map drop rate. Fullos corrupted rare T14+ 20q mappokon zsinórban semmi map drop vagy ha esik egy egy az is t1-t5 vicc!!!
-
0karmacoma0
senior tag
válasz
Mirman #13259 üzenetére
Mondjuk sokáig nem tart eldobni egy hálót, és nagyon sok lóvé jön belőle. Sokat nem is kell szenvedni mert csak poeninjan megnézed mi ér 10+c-t és a beastary oldalon rákeresel heti 2*. A hideoutból se kell kimenni hozzá. Ez egy elég fos liga, de ignorálni ugyan úgy nem éri meg mint az abysst.
Nekem meg az tűnt fel, hogy most unalom ellen mentem pár kör shaped hunted mansiont, és azt kell mondjam, nem jött belőle kevesebb cucc, mint mondjuk egy shaped scriptoriumból. Lehet jobban megérte volna ezt farmolgatni, mint T13-T15öt nyomni a ligában(Mondjuk Mazeből eladtam vagy 40-et sztem).
Új hozzászólás Aktív témák
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Corsair Dominator DDR5 32GB 6000mHz
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest