- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kezo0
addikt
válasz
BTom1970 #9198 üzenetére
Van egy régi Panasonic DVD/DVD-RAM/HDD-felvevőm, amit jó ideje nem használok, mivel az élet túlhaladta már kissé ezt a technológiát… Kidobni sajnálom, eladni nem hiszem, hogy túl sok pénzért lehetne (pedig ez annak idején egy 100+ ezer forintos holmi volt), szóval csak úgy ott van a polcon, máig rákötve a tévére, de kb. sosem kapcsolom már be. Az előlapján világít a pontos idő – már amikor világít. Ugyanis kb. egy éve meghalt benne a táp, így hiába volt bedugva a konnektorba, nem lehetett bekapcsolni, meg se nyikkant, sötét maradt az előlapi kijelzője. Na, megette a fene – gondoltam, ezt inkább nem viszem el a szervizbe, hogy egy csomó pénzért tápot cseréljenek benne, aztán otthon meg úgysem használom. Szóval nem tettem vele semmit, ott hagytam a helyén, nem foglalkoztam vele…
Aztán egyszer csak, pár hét (!) eltelte után azt látom, hogy villog (00:00) az előlapján az óra! Persze ennyi idő után, amit áram nélkül töltött, lenullázódott, de újra működőképessé vált a készülék. Nosza, beléptem a menüjébe, és beállítottam rajta a pontos időt. Ezt utána pár hétig rendesen mutatta is a kikapcsolt, de áram alatt levő felvevő.
Egy-két hétig tartott ez is, aztán egyik napról a másikra megint sötétbe borult a készülék kijelzője, ismét lehalt a tápja…
Lényeg a lényeg: ez azóta is tart, újra és újra ismétlődik, hogy hol áram alá kerül, és működik napokig, aztán meghal, és be sem lehet kapcsolni.Ezt csak azért írtam le, hogy tudd, ha most egy hosszabb tetszhalott állapot után újra feléledt a tévé, sajnos még simán lehet, hogy egyszer csak majd megint nem kapcsol be. Ilyenek ezek a gyengélkedő tápok.
-
Dauerstage
tag
válasz
BTom1970 #9198 üzenetére
Szia.
Szerintem az nem egészséges, hogy napokat kell várni hogy lemerüljenek a kondik a tápoldalon és csak utána hajlandó elindulni.
Biztos hogy van valami gondja.
Nemrég lett újrahúrva a villamos hálózat nálam és 2 napot nálam is pihent a TV(TX49FX633). Nem kellett várnom hogy bekapcsoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest