Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456789
addikt
válasz
vargalex
üzenetére
#3176vargalex
Jó rendben rám tartozik, de tényleg kíváncsi lennék, hogy egy nálam átlagabb user, aki még a prohardvert sem ismeri, ezt hogyan kellene, hogy megoldja. :/ De elfogadom, és belátom, igazad van, ha tudok, akkor miért ne tegyek ellene. Főleg, ha nem szeretném, hogy idegenek matassanak az eszközeimen, akiket megbíznék a feladat megolsásával. Mondjuk titeket sem ismerlek, de a PH egy nagy család.
Honna fog számomra kiderülni, hogy működik ez a script? Vagy épp nem működik, és át kell írnom?
#3177Intruder2k5
Tűzfal log beállítva.
Network Service Filter kitöltéssel bajlódom, mert nem tudom, hogy Port Range-ekhez mit írjak, és mire állítsam a Protocolt.
Iptables scriptet beírtam. (Vélhetően helytelenül.
)
Connections Logot megnéztem, de nem mond nekem semmit az ottani sok adat. Mit keressek benne? A megtámadott IP címet pl?
Köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ASUS Vivobook S15 OLED Notebook! Ryzen 5 5600H / 24GB 3200MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)