- Fórumok
- Egyéb
- Pacák nősül
- (téma lezárva)
- XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- Clickbait szülinapi sorsolás II - még drágább a clickbaited
- Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
- A PC-m több mint 1 évtizedes története - AMD FX OC, 64GB RAM, ipari SSD - 1.rész
- Agglegénykonyha 15 – Néhány tavaszias recept
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: XIAOMI Smart Air Purifier 4 Compact EU - légtisztító újabb okoseszköz a lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- Luck Dragon: MárkaLánc
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
zsborbas
aktív tag
Egerben voltunk nászúton. Kirándultunk a városban, meg átmentünk Szilvásváradra és a Szalajka-völgybe. Gyönyörű helyek vannak arrafelé. Rengeteg - hagyományos - képet csináltunk, most viszem a nagyját előhivatni! :) Hogy milyen volt? Nagyon jó, nagyon szép, csak rövid volt az az egy hét! :) Még egy hét jó lett volna - de sajna ennyire tellett és több szabi erre nem volt. :DDD
Először is G R A T U L Á L O K ! ! ! Üdv a klubban :)
Egerben? Én itt lakom 30 éve :) -
Apika
addikt
Egerben voltunk nászúton. Kirándultunk a városban, meg átmentünk Szilvásváradra és a Szalajka-völgybe. Gyönyörű helyek vannak arrafelé. Rengeteg - hagyományos - képet csináltunk, most viszem a nagyját előhivatni! :) Hogy milyen volt? Nagyon jó, nagyon szép, csak rövid volt az az egy hét! :) Még egy hét jó lett volna - de sajna ennyire tellett és több szabi erre nem volt. :DDD
Nem baj. :P
Gratulálok még egyszer, és örömmel látunk újra közöttünk! :C -
Pacák
senior tag
-
Apika
addikt
-
rog
addikt
-
Mazlee
aktív tag
''mi a jo a házasságban? ingyen szex'' :))
-
Pacák
senior tag
Visszatértem közétek :)) :DDD
Aki követi a példámat, annak gratula! Aki nem, az meg bánhatja! :D -
peterducke
csendes tag
Gratula! :DDD
-
Vikthor
nagyúr
Részvétem... :D
-
tildy
nagyúr
-
beeboy
addikt
-
Rox
tag
-
tildy
nagyúr
-
Rox
tag
-
Rox
tag
-
tildy
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Nálunk igazi falusi lagziba nem tölttöt káposzta van, hanem birkapörkölt.:)
-
beeboy
addikt
hát még ha működne :)
a link
amúgy mindenkinek gratula!!!!!! -
Rox
tag
Nem nyitok újabb topikot, bár szept 6-án én is véget vetek boldog legénynapjaimnak (nem, nem nyírom ki magam, csak megnősülök...)
Igazi falusi dínom-dánommal, meg töltött káposztával! Képek itt:
[L]http://www.falusilagzi.hu[/L] :DD -
ebx
aktív tag
Gratula! Aszongyák nem rossz :P
-
kymco
veterán
-
kymco
veterán
Sok örömet a házas+életben. :)
-
telcom
tag
Sok boldogságot. :t
-
kbarca
tag
Gratula! ... vagy inkább részvét? Majd az idő eldönti... remélem az előbbi javára!
:C -
Edem
senior tag
És ha inkább áttérnél intel-re?
Az is jó nagy baromság, de legalább visszafordítható folyamat. :) -
nap
addikt
Meg meggondolhatod. :D
Legyetek boldogok es ne band meg soha! :P -
Divi Filius
csendes tag
Ez lemaradt:
Gratulálok!
A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el! :DD -
Divi Filius
csendes tag
Javallom, módosítsuk Pacák rangját ''PHázasember'' -re :))
-
Apika
addikt
Gratulálok én is! Sok boldogságot kívánok Neked! :C
Üdv.: -
Jano
senior tag
Sok boldogságot.
-
Calogero
addikt
Grat!!! Remelem a tied tovabb tart mint az enyem
Sok Boldogsagot -
Parci
HÁZIGAZDA
Gratulálok :P.
(hamarosan én is csatlakozom..) -
VÁMpír
aktív tag
Grat! :C
-
Agyasima
őstag
Hát gartula!!!
Remélem jól meggondoltad :-DD -
JC
tag
Komolyságot???? :)
Ez a ValóVilág!!!! :C''Ez a ValóVilág!!!''
Ezt azért ne emlegesd a mai reteklub műsor után:) -
maniac
senior tag
reszv... öööö
Gratulalok! Aldasom ratok, es kivanom hogy legyetek boldogok!
Majd par evtized mulva lehet hogy nekem is osszejon valami! Egyelore vmi rendes janyka kene mellem inkabb :DDD -
Papa-Georgo
senior tag
-
JC
tag
Én is elkövettem május 3-án amit te fogsz a jövő héten.:))
Üdv a kluban.
Neked se legyen jobb mint nekem.:DD -
Pacák
senior tag
Azért mindenesetre vigyázz bele, mert bármi bekövetkezhet!!!
Ezek képesek Alakváltásra is!!!!!! :)Kicsit több komolyságot uraim! :))
-
Papa-Georgo
senior tag
Azért mindenesetre vigyázz bele, mert bármi bekövetkezhet!!!
Ezek képesek Alakváltásra is!!!!!! :) -
jeges
senior tag
sok grat! :DDD
:C:C:C -
Papa-Georgo
senior tag
Grat a nőhöz, bár vigyázni kell vele, ugye most jön nála az upgrade barátnő v1.0-ról feleség v1.0-ra. :)) Azért itt sok bug jelen van, pl. egy vírus, ami részleges kopaszodást eredményez nálad! :))
Ezen kívül pedig a többi bug erősen típusfüggő... :)) -
Sefter
veterán
GRATULÁLOK !
-
Vision
veterán
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Vision
veterán
-
jojojo
senior tag
-
Pacák
senior tag
-
Pacák
senior tag
Kösz mindenkinek a jókívánságokat. :) Hát igen - nászút és pihenés.. Bár még mindig a munkahelyemen vagyok, az előbb fejeztem be a melót - és így ment egész héten - kivétel az augusztus 20-a. :D Szóval ehhez képest pihenés lesz a nászút. :P
-
jojojo
senior tag
Sok boldogságot:)
-
ubbconfig
aktív tag
Üdv a nős emberek táborában, én már 2 éve hurokban hordom a fejem :DD
Meglátod nem is olyan rossz! ;]
Gratulálok! -
tsello
aktív tag
KovacsUr nagyon aktív. Átgarázdálkotta a topic címét.
-
andorpapa
őstag
Hajrá Pacák! De aztán ne engedd az asszonynak, hogy elvegye a dekopír fűrészt! Persze azért nehogy megmoddolt a kedves leányzót! :))
-
sirály12
őstag
Gratulálok.
Hát ez a nászút után kipihenten. :DDD
Sok boldogságot. -
Vision
veterán
Grat.De hol marad az az örök igazság,hogy az okos férfiak nem nősülnek meg?:C
-
neduddki
nagyúr
H!I
oszinte reszvetem!!! a rendes emberek tabora egyel csokken az onkentes rabszolgake meg egyel novkszik szomoru esemeny ez mar igy napjainkban:-)))))
udv
neduddki -
Bálintosz
senior tag
Grat Pacák!!!
-
KovacsUr
addikt
-
klepto
addikt
Üdv, és gratula a szabihoz, és őszinte részvétem a nősüléshez :DDD
OFF
Moderátorok, házigazdák: bocsi, ha a szókimondás valakit felkavar, de nem találtam jobb szót az ''orgazmusra'' :U
ON -
tsello
aktív tag
Te jó ég! Eddig a PH rabja voltál. Mi lesz ezután.
Rabságból ki rabságba be. -
Zsiba
senior tag
Nászút után kipihenten??? :D
-
KovacsUr
addikt
Gratulálok! :C
(Itt az igazi: [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=16655[/L]) -
Pacák
senior tag
Hölgyek, Urak! Elhúzok két hétre szabira, se net, se PH. Jövő szombaton megnősülök - miért legyen nekem jobb, mint a házasembereknek. :DDD Szóval úgy néz ki, hogy legényemberként ez az utolsó hozzászólásom. :D De kipihenten újult erővel vetem bele magamat a fórumozás örömeibe. :D
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Pacák nősül
- (téma lezárva)
- HP EliteBook X360 830 G8: i7-1186G7/32GB/512GB NVMe SSD/13"3 FHD,IPS,Matt,Touch/WIN11 Pro
- DELL T5810 Workstation PC XEON E5 2680 V4 32Gb DDR4 512Gb SSD, QUADRO K4200 4GB DDR5 6HÓ GAR!
- iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Karcmentes, 2028.10.22.-ig garanciális!
- www.olcsogamerpc.hu - ÚJ GamerPC 71 - Intel i5-14400F - RTX 5060 Ti - 16GB DDR4 - 1TB NVMe -GARANCIA
- www.olcsogamerpc.hu- ÚJ GamerPC 999 - Intel Ultra 7 265KF - RTX 5070 - 32GB DDR5 -2TB NVMe -GARANCIA
- Új Alienware 16 Aurora QHD+ 120Hz Core7 240H 5.2Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Lenovo Thinkpad L13,13.3",HD,i3-10110U.8GB DDR4,128GB NVMe SSD,WIN11
- Új Creative Sound Blaster JAM V2
- Bomba ár! HP X360 1030 G3 - i7-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest