Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterMark
titán
válasz
XEON_QUADRO
üzenetére
Nem hinném, hogy áram baj lenne. BIOS frissítést próbáltad?
Ezek a procik amúgy egy magosak, szerintem arra gondoltál, hogy az egyik szálat terheli valami. Az op.rendszert amúgy újratelepítetted?Amúgy meg ilyen vírusirtó felesleges, csak a gépet fogja vissza. Ha normálisan, ésszel internetezel egyáltalán nem is kell, de a biztonság kedvéért bőven elég a Microsoft Security Essentials.
-
MasterMark
titán
Üdv újra, hobbi szinten szeretnék megpróbálkozni a vízhűtéssel. Socket 478-as Prescott P4-em van. Úgy szeretném, hogy a proci + vga + chipset északi hídja (Ha lehetséges.) Mit ajánlotok? Hogy kezdjek hozzá?
-
MasterMark
titán
P4 Socket 478, Abit IC7-G-ben szeretném húzni, a mag feszültség emeléséhez kérnék segítséget. (Hogy mikor kell, mennyit adni.)
-
MasterMark
titán
válasz
Viktor77
üzenetére
Itt egy kép a vezérlőpultról.
Ezek szerint az első a processzor nevéhez tartozik, és a második az órajel mindkét ht egységnél. Köszönöm válaszod, kicsit megijedtem hogy csak az egyik szálat emeli fura lett volna.
-
MasterMark
titán
ööö vezérlőpultban ugye két számot ír, és az egyik mindig 3 ghz-n marad csak a másik emelkedik, ez miatt gondoltam rá hogy talán külön van, de ezek szerint nem, kössz a választ
-
MasterMark
titán
Üdv
Amikor húzom a procimat és be van kapcsolva a Hyper-threading, akkor csak az egyik órajel emelkedik. Ez azt jelenti hogy a másik is annyin megy vagy hogy van ez?
CPU-Z - alapon
Új hozzászólás Aktív témák
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Eladó EVGA GTX570HD 2.5GB videokártya
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Én ha felrakom a 3 gigásomat 3,1-re már hibákat produkál... Bár nekem S478 Prescott-om van