- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- leslieke farmerzsebe
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- R.I.P. Aláírások
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
pschio
őstag
-
pschio
őstag
plz help!
Outlook 2010 + Sharepoint naptár. Az outlook nem exchangehez, hanem külső fiókhoz csatlakozik. Amint a naptár részre kattintok, rögtön jelszót kér. Ezt az ablakot bezárva működik mindig tovább. Ha beírom a jelszót (annyiszor ahány naptár van) és elmentem az sem segít. A vezérlőpultban a sharepoint szerver adatait beírtam a hitelesítő adatok kezelőjébe. Nem segített. Ahol volt, ott töröltem és újraaddoltam. Nem segített. Teljesen random csinálja. Akár levélírás közben is. És egyszerűen nem jövök rá mi a franc baja van. Valakinek ötlet?
-
pschio
őstag
hi all!
outlook 2003-hoz és 2007-hez is kérdezem:
irányított keresésnél az elküldött üzenetekben való kereséskor a találatok listázásánál mindig a feladót jeleníti meg mint mezőt nem pedig a címzettet. a megjelenített mezőkben hiába veszem ki és cserélem le a mezőket. amint bezárom elfelejti a beállítást. míg magában a levelezőben ezt a beállítást meg tudja jegyezni itt miért nem? próbáltam simán az irányított keresés/nézet testreszabása menüben beállítani és simán a mezőknél is. de akárhogy csinálom nem jegyzi meg.
előre is köszi a segítséget
-
pschio
őstag
Gondoltam megosztom veletek:
Ha esetleg belassult az outlook progitok valami miatt. Töröljétek ki az outcmd.dat file-t a
Documents and Setting\user\Application Data\Microsoft\Outlook
mappából miközben nem megy az az Outlook. Nekem jelentős javulást hozott. Aggódni nem kell, következő indításnál csinál magának újat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!