Hirdetés

Aktív témák

• Zolaash

senior tag

válasz Zolaash #78 üzenetére

Van pár dolog ami eszembe jutott:

-először is megrendeltem az új telefonomat: egy Nothing Phone 1-et. Remélem beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.

-szüleim lassan költöznek, elkészült a lakás, és a házat is át kell adniuk december 30.-ig.

-a kocsi jobb eleje megint elkezdett zörögni. Futóműben szilent, stabilizátorkar, valami. 20 éves, lassan 21, és most már viszonylag sűrűn szaródik el rajta valami. A hátsó ablakmosó hetekig nem működött, aztán gondolt egyet, és most újra funkcionál. Fene érti.

-2x év távlatából ma esett le a tantusz valamivel kapcsolatban: egy haver akkori barátnőjével leveleztem anno e-mail-ben. Hogy hogy indult, azt nem tudom. Egy rakat régi mail volt kinyomtatva anyáméknál a padláson, ami a költözés ügyén került elő. (Hogy anno minek nyomtattam ki, azt nem tudom. Minden levelet, nem csak ezeket.) Szóval amit én írtam az nem volt meg, csak a válaszok. Egyik ilyen levélben volt, hogy persze, tudja hogy ami köztünk van, az csak barátság, nem több. Egyelőre. Zárójelben megjegyezve, hogy csak vicc volt.
    Mivel házinyúlra nem lőttem sose, ezért nem is jött szóba hogy rámennék a lányra. És most ugrott be, hogy mms-ben (lol) képeket is küldött magáról. Nem egyet, nem kettőt.
    Szóval igen, meglehetett volna. Ejj, ha nem így találkozunk.... Mindegy, ez a hajó már rég elment.
    Meg eszembe jutott még pár hölgy, aki küldte anno a jeleket, de kódfejtésben sosem brillíroztam. Picsába! :B

Aktív témák