Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nevernotrust
csendes tag
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssss!!!!!
köszönöm a tanácsokat! működik!!!!!! -
Nevernotrust
csendes tag
Köszönöm! Megpróbálom akkor úgy. Remélem sikerül. Ha igen, az egész oldal a vendégem egy italra valahol, valamikor...

-
Nevernotrust
csendes tag
Úgy csináltam, de ugyanaz az üzenet volt az indításnál... nem indította el a klienst... most csak egy crysis 3 miatt nem akarom újratelepíteni a rendszeremet, viszont elég fájdalmas, hogy kidobtam az ablakon majdnem 30 fontot...
-
Nevernotrust
csendes tag
Sajnos így sem sikerült. Ugyanazt írja ki. Ugyanaz a hibaüzenet. Mi a fene lehet a probléma?... Mit csináljak, kifogytam az ötletekből...
-
Nevernotrust
csendes tag
Köszönöm a gyors választ!
Tehát jelentkezzek ki a felhasználói fiókból is át a rendszergazda fiókba? Ott futtassam az origin setupot rendszergazdaként, install egy másik vinyóra, és akkor jó lesz?
Megpróbálom, adja az Úr, hogy igazad legyen, már kezd elegem lenni a szenvedésből... -
Nevernotrust
csendes tag
sziasztok!
remélem nem komoly a problémám és csak én nem jöttem rá a megoldásra, de fél napom ráment, hogy próbálgassam... természetesen sikertelenül.
originen megvettem a crysis 3at, majd utána megpróbáltam letölteni az origin klienst, amit a telepítés végén automatikusan frissít, de mikor megpróbálnék belépni hibaüzenet jelenik meg.
egyszerűen mindent próbáltam ami csak eszembe jutott, letöröltem minden origin fájlt, meg EA fájlt. újratelepítettem, csökkentett módban, de nem megy, nem indítja el a klienst.
valaha már volt fent a gépen az origin és tökéletesen működött NFS Run-nal.
Most újra szeretném használni, és nem lép be.
kicsit mérges vagyok, mert a deluxe verziót vettem meg majdnem 28 fontért...Ha tudna valaki segíteni, nagyon hálás lennék!
előre is köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest