- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Így csináltam:
1, a copy og.dll, og_install.bat, operaget.exe file-okat bemásoltam a c:\program files\opera75\plugins\operaget mappába
2, elingítottam az og_install.bat-ot, elsőre nem sikerült, másodikra kiírta hogy rendben
3, bemásoltam a mymenu.ini-t a c:\program files\opera75\defaults mappába (itt van az eredeti standard_menu.ini is), átírtam az operaget.exe-hez tartozó hivatkozásokat (csak annyi nem stimmelt, hogy én létrehoztam neki az operaget könyvtárat)
4, elindítottam az operát-> tools-> beállítások-> eszköztárak és menük, itt pedig a menübeállításnál nem látszik a MyMenu, csak az eredeti Opera Standard Menu.
Mit csináltam rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest