Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Vegul a motorcsere mellett dontottem. Elinditottam a dolgokat. Ha megint kidobok 200-300 HUF-ot az ablakon, akkor lehet, hogy ongyi leszek.
-
Fisha
őstag
Mar irtam a kalvariamat a topicban. Roviden:
Hengerfej repedes -> csere bontottra -> 500 km utan ugyanott ugyanugy csere -> motor csere.
Gyarilag ez van/volt a kocsiban, szoval nem tuningrol van szo, hanem tipusazonos mocicsererol, hogy minel kevesebb legyen a macera. B Omega amugy. Meg ekkora kasztnival is szedi (szedte
) a labat rendesen.
Ezt a csorgest megprobalom megsasolni ha legkozlebb szemugyre veszem a joszagot, nomeg egy kiprobalast is reszkirozni fogok.
Koszi.
Ha van meg otlet ne kimeljetek.
Fisha -
Fisha
őstag
Szakembereket, hozzaertoket kerdeznem:
Mire kell figyelni egy bontott motor vasarlasnal.
Elmentem ma megnezni a kiszemelt darabot. Neztem a vizet tiszta volt, kipufogo nem dolgozott bele. Neztem az olajat, nem volt habos, nem dolgozott bele a moci. Neztem a szelepfedelet, motor feluletet, tiszta volt mindenhol. Szaglaztam nem ereztem egett olaj szagot. A szelepfedel csavarok rozsdasak voltak, szerintem ez is biztato, mert valoszinuleg nem volt mostanaban szetszedve a motor, tehat nem valami visszatero problema miatt adjak el.
Mit lehet meg megsasolni? -
Fisha
őstag
Nem tudjatok veletlenul, hogy mivel jar egy motorcsere? Adminisztracio, koltsegek? Mire kell figyelni? Bontott motorrol lenne szo. Gondolom berakas elott nem art ellenoriztetni a szamot. Ezt hol lehet?
Elore is kosz,
Fisha -
Fisha
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Viz nem kerult az olajba szerencsere, csak forditva, viszont az eleg durvan. Mindket esetben csak az volt a jelenseg, hogy csokipuding lett a hutovizbol.

De semelyik masik irany nem szakadt ossze. (kipufogo se dolgozott a vizbe).
Kompressziot nem tudom, hogy neztek-e. (szerintem nem
) -
Fisha
őstag
válasz
Foglalt név
üzenetére
Meg lett nyomatva hengerfejesnel az uj (persze bontott) hengerfej, ha erre gondolsz. Termeszetesen jo volt meg beszereles elott.
-
Fisha
őstag
Egy elozo hozzaszolasomban mar elpottyintettem, hogy komoly bajom van a b omegammal.
Eugyben kerdeznek is egyet:
van valami otletetek arra, hogy mitol lehet, hogy ketszer egymas utan ugyanott ugyanugy elreped a baloldali hegerfej. Nem javitva volt, hanem cserelve. Csere utan 500 kilometert sem mentem vele, es ujra elrepedt. A szerelok csak a fejuket vakarjak (nomeg mossak kezeiket
).
X25XE-rol van szo.
Elore is koszi,
Fisha -
Fisha
őstag
Jelentkezem!
Egy Omega B tulaja vagyok. Most sajnos nagyon nagy szivasok vannak a geppel, de azert szeret(t?)em. Szerintem v6-os B omegat ne vegyetek azert, foleg ne X motorosat...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) a labat rendesen.