- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Rap, Hip-hop 90'
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibi666
senior tag
igen, olyan izzót kell venni, aminek a színhőmérséklete a leginkább közelíti a napfényét. nem véletlen, hogy a gyári xenonok inkább fehéres-mármár sárgásba hajló színűek, nem pedig sufni-kékek, mint az utólagosokban.
viszont mint írtam már korábban, előfordulhat, hogy az osram nightbreaker hamar kiég. osram márkaboltokban nem is árulják túl szívesen. persze lehet, hogy autófüggő is a dolog, de jóval érzékenyebb, mint a kisebb fényű izzók.
-
tibi666
senior tag
válasz
csaresz002 #9826 üzenetére
az obd2 can-bus diagnosztika hozzá képest kőkorszaki találmány.
-
-
tibi666
senior tag
tartani kell a követési távolságot, teljesen egyértelmű az ilyen hátulról belerongyolós eseteknél. én mindig tartom. egyrészt gazdaságosabban tudok közlekedni, időben tudok visszakapcsolni motorfékhez, nem kell fékezgetnem. másrészt meg nem akarok ilyen helyzetet, mint a tietek.
-
tibi666
senior tag
-
tibi666
senior tag
válasz
Daywalker #8122 üzenetére
ok, én se lenézem az opeleket, csak linkeltek egy videót, amitől azért nem kell elájulni, mert nem egy kategória a két autó.
nem bmw-s vagyok. vannak bmw-k a baráti körömben, vezettem őket eleget, de én maradok a mercedesnél. amúgy az enyémet is lenyomná egy opc astra szerintem. 200 lovas dízel, de megtankolva, velem együtt már 1900 kiló körül van.
és elnézést, ha valakit esetleg megsértettem, nem állt szándékomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest