- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bethesda kórház
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sziasztok, nemrég használtan vett (4 éves) Mokka X-ben vélhetően elszállt a kormányszervó. Illetve még tökéletesen működik, csak ha balra tekerem a kormányt akkor magas hangon visít valami az autóban bal elöl. A bölcs internet szerint a szervóban lévő vákuumcső a ludas, a szerviz 2 hétre adott időpontot.
Kérdésem lenne, hogy valaki ment-e már ilyennel szervízbe, és ha igen akkor mi történt (meddig volt bent a kocsi és mennyit kellett perkálni).
-
-
válasz
mephi666
üzenetére
Értelek, de van egy emocionális gát is a kezdőségem felett is: 3 éves kocsi, tehát viszonylag fiatal. Senkit sem megbántva: egy 15 éves kocsihoz hamarabb nyúlnék hozzá kalapáccsal meg vastag csavarhúzóval.
És nincs kétségem hogy a márkaszervízben is kalapáccsal és csavarhúzóval baszatják le a szorosra sikerült szűrőt, de én akkor sem merném.
-
-
válasz
zgospel
üzenetére
Köszönöm mindenkinek, a motorkód B14NET. Persze instant olajcsere meg szűrőcsere lesz, de 3 hétre adott időpontot a szervíz, nekem meg le kéne hozni az utat sajnos még olajcsere előtt. Ezért írtam. De akkor ha pálca alján van akkor adok neki dexos1 gen2-t. Gondolom szétbaszni nem fogja a motort.
Egyébként mitől más a gen1 meg a gen2? Tudom, keressek rá, jogos
-
Vettem egy Mokka X-et (benzin, 1,4 turbo), amiben a szervízkönyv szerint kb 9000 Km-el ezelőtt volt olajcsere, dexos 1 5W30-assal (kifejezetten NEM gen2-es olajjal).
Az autót kedden veszem át, és csütörtökön sajnos rögtön egy laza 900Km-es útra szükségem is lesz az autóra.
Kérdésem, hogy ha olajpálca szerint kéne bele még olaj, akkor ezzel utántölthetem-e (mert ez meg gen2, és gen1 már nincs is sehol):
Vagy ne parázzak rajta ennyire és a kúton bármilyen 5W30-as dexos 1-essel rátölthetek?
köszönöm nagyon
-
Végül foglalóztunk egy Mokka X 1,4 T Enjoy-t, ha sikerül meg is venni, beszámolok.
-
válasz
Richard!
üzenetére
Ez talált, ütött, süllyedt
Íme a kérdések (Opel Mokka X, 1,6 benzin, 5-ös manuális váltó), előre is köszönöm:Az 1,6 benzin az internet szerint kicsit hurka az autóhoz, ami engem nem zavarna (nyugodt sofőr vagyok), de sokat mennénk vele 70-150km-es vidéki utakra. Kérdésem lenne, hogy pályán hogy alakul a fogyasztás ezzel a motorral.
Másik kérdésem, hogy gyakran mennénk Pilis, Mátra jellegű "hegyekbe", és hogy mennyire valós a "4-en ültünk benne és kettesben alig mászott fel a normafára" vélemény.
-
-
Sziasztok, vennénk egy 1,6-os mokka x-et (emilfrey), 2018 januári, 50e km-el. TotálKár szerint 2x volt törve, ilyeneket ír:
1. törés: B.h.sárv. díszléc, B.hátsó oldalrész, H.vészh. a.betét, F.h.vészhár., A.h.vészhár.
2. törés: A.h.vészhár., J.h.sárv. díszléc, J.hátsó oldalrész, J.szellőzőrács, J.hátsó lámpa, F.h.vészhár.Kérdésem, hogy mi az a F.h.vészhár?
Nem feltétlenül dealbreaker, ha szépen meg van csinálva, csak akarnám tudni hogy mit cseréltek/javítottak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS notebook topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- PlayStation 5
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gurulunk, WAZE?!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az még kicsit odébb van