Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Ez csak az én személyes véleményem/élményem a dologgal kapcsolatban: amikor az első kocsimat megvettem akkor megvettem kb mindent: wax, gyorspolír, sampon, ilyen ápoló, olyan tisztító, még ablakpolírt is. Szerintem 15 ezret simán elszórtam ezekre a szarokra, aztán 2-3 óra elbaszása után még az eredmény is gyenge lett
Persze jobb dolgom akkoriban még nem volt, szóval az időmbe épp belefért
Mostanában már nem szarakodok ilyenekkel, 2-3 havonta kiglancoltatom kézi kozmetikában 5-6 ezerért azt kész. Időm is megmarad másra, és az autó is tisztább lesz mintha én csináltam volna
Sok ilyen kézi autómosónál ha megmondod hogy eladáshoz szeretnéd kitakaríttatni, akkor tudni fogják, hogy mire kell figyelni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mikrotik routerek
- E-book olvasók
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest