- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
hdanesz #90106 üzenetére
A Z14XEP Twinportos Meriva A-nk is simán veszi az akadályt, mármint az ominózus emelkedőt. A B14XER motoros Meriva B-vel voltak gondjaim, és ahogy olvastam a Meriva fórumot nem csak nekem. A régi Merivámhoz képest az új gyengébb, lustább, lomhább volt. Utáltam emiatt. Mára ez az optimalizálással megoldódott, teljesen elégedett vagyok vele! A lányom is szokott időnként menni az újjal, és korábban mindig avval cukkolt, hogy ez egy nyugdíjas nagyapó autó ami csak döcög az úton. Mára már nem ez a véleménye. Én is beszoktam ugrani az övébe (a régibe) ha nincs kedvem kiállni a garázsból, és bizony ég és föld volt a két autó. Mára már nem így van!
athomi Ilyen adatlapot nem tudok mutatni, mert akkor nem készült, ugyanis akkor volt náluk az új műhely kialakítása és még nem volt beszerelve a pad, utána meg már nem mentem vissza hiszen nem lett volna mihez viszonyítani. Most lehet persze hahotázni, de ez van. A tények viszont makacs dolgok, sokkal jobb lett az autó és ezt nem csak én állítom még a lányom is észrevette, pedig ő nem műszaki vénájú. Egyébként aki nem hisz benne, vagy drágállja a chip tuningot annak nem kell megcsináltatni. Én bevállaltam, kerestem egy megbízható jó hírű céget és nagyon jó döntésnek bizonyult. Ha egy kicsit valaki veszi a fáradságot és utánanéz a cégnek, nagyon jó vélemények vannak róluk. Részemről a témát zárom, mert csak gumicsont amit végtelenségig lehet rágni oda-vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia