Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Szerencsére ezt nem kell vágni. Eddig úgy láttam sokkal rosszabb. De ma kiderült hogy nem hanem még csak kezdetleges rozsda. Egy kis csiszolás, egy kis Korant, még egy kis igazítás, alapozás, és már festhetem is be azt a részt.

(#82961) MunezXBK:
Nálam az a jó hogy ha egy kicsit is ütközik valaki egy ilyen kocsival hogy a zárhíd pl érintetlen marad de a motorház, lámpák, lökös kap akkor az első toronynál a kasztni megreped. Ez egy típusbetegsége is ennek a kocsinak hogy ha leültetik de nem kerülik a kátyúkat meg nem tesznek be merevítőt akkor megreped az egész fala.És mivel ennek se híre se hamva ezért én nekem szent meggyőződésem hogy ez még nem kapott. Meg a szegecsen látni ami az adattáblát tartja ami pl az alvázszámom is rajta van hogy igen rég óta ott van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- nVidia tulajok OFF topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760 i7 13700K 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest