Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Szerencsére ezt nem kell vágni. Eddig úgy láttam sokkal rosszabb. De ma kiderült hogy nem hanem még csak kezdetleges rozsda. Egy kis csiszolás, egy kis Korant, még egy kis igazítás, alapozás, és már festhetem is be azt a részt.

(#82961) MunezXBK:
Nálam az a jó hogy ha egy kicsit is ütközik valaki egy ilyen kocsival hogy a zárhíd pl érintetlen marad de a motorház, lámpák, lökös kap akkor az első toronynál a kasztni megreped. Ez egy típusbetegsége is ennek a kocsinak hogy ha leültetik de nem kerülik a kátyúkat meg nem tesznek be merevítőt akkor megreped az egész fala.És mivel ennek se híre se hamva ezért én nekem szent meggyőződésem hogy ez még nem kapott. Meg a szegecsen látni ami az adattáblát tartja ami pl az alvázszámom is rajta van hogy igen rég óta ott van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone-t használók OFF topikja
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- LEGO klub
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Eladó Samsung Galaxy Note 10 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest