Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Szerencsére ezt nem kell vágni. Eddig úgy láttam sokkal rosszabb. De ma kiderült hogy nem hanem még csak kezdetleges rozsda. Egy kis csiszolás, egy kis Korant, még egy kis igazítás, alapozás, és már festhetem is be azt a részt.

(#82961) MunezXBK:
Nálam az a jó hogy ha egy kicsit is ütközik valaki egy ilyen kocsival hogy a zárhíd pl érintetlen marad de a motorház, lámpák, lökös kap akkor az első toronynál a kasztni megreped. Ez egy típusbetegsége is ennek a kocsinak hogy ha leültetik de nem kerülik a kátyúkat meg nem tesznek be merevítőt akkor megreped az egész fala.És mivel ennek se híre se hamva ezért én nekem szent meggyőződésem hogy ez még nem kapott. Meg a szegecsen látni ami az adattáblát tartja ami pl az alvázszámom is rajta van hogy igen rég óta ott van.

Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Le Mans Ultimate
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Napelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Gitáros topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti Formula Air Mesh G3 400W
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 14 M1 16GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest