Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
válasz
h3lios
üzenetére
Azért egy jó signum-ért kimennék mert az itthoni felhozatal 0. Vagyis van de mind dízel automatával nekem meg egyik sem kell. Az, hogy valaki autókat hoz be az más dolog, nekem is van ilyen ismerősöm. Megmutatod neki az autót, kiszámolja mennyibe van neki behozni, odamegy, lealkudja amennyire tudja, neked csak a pénzt kell adni és ő már a magyar papíros autóval áll fel az udvarra. Sokan ilyet nem vállalnak, ő meg rájött, hogy neki nem éri meg telephelyet fenntartani hanem csak azt hozza be amire szerződik.
Luck Dragon: Faterom pár éve télen ment dolgozni és elcsapott egy nyulat. Berakta egy zsákban a csomagtartóba, este meg hazajött az autóval. Én mentem a pincébe begyújtani, a nyúl meg a kazán tetején, csontra fagyva. Megkérdeztem, hogy "Fater ezt most így honnan?" A válasz "Nem látod, hogy kisnyúl?"

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gerner1
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron! Garancia Számla!
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest