Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz Borokafa #51216 üzenetére
Soha nem lesz semmi tökéletes. Persze gondolom itt elég triviális hibákra gondolsz. J -nél egyből a súly pl A motorfelhozatal ugyanaz, a kasztni nehezebb. A futómű milyen, az érdekelne, mert a H elég faszás sok mindenhez képest amiben eddig ültem. Miben jobb? Ülések kényelmesebbek? Több, jobb kütyü?
becsitibi szerintem ez hülyeség és általánosítás.. Ahogy írták, kis és nagy motort, turbósat és szívót, dízelt és benzint is haza lehet vágni. A fiatal széttapossa, az öreg meg azért hajtja szét mert spórol fél decit ezren azzal, hogy ötösben megy 500RPM -en, olajat nem cserél, ha mégis teszkós olajsár stb.. Szerintem szervizkönyv sem feltétlen jelent túl sokat, mert ezek a 30 ezres periódusok nevetségesek, tapasztalatból mondom, hogy sokat javul, és még vissza is fordítható ha időben kapja el valaki.
Szóval nincs jó recept, hogy mit kötelező elkerülni, szerintem. Gondolom ezzel mindenki így van de én legszívesebben magamfajtától vennék, aki nem sajnálja rá, megadja neki a legtökéletesebb törődést és aggodalmat, és szépen hajtja is. -
Findzs
addikt
válasz Borokafa #51216 üzenetére
nekem is megvolt ez a vonal, f -g-h-g de nekem már nincs kedvem több opelhez
a következő tuti japán lesz és egy 1.4 es szívó toyota auris személyében
mondjuk ez tökéletes is lenne számomra : [link][ Szerkesztve ]
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Gumi és felni topik
- Politika
- iPhone topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest