Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Biztos, hogy szakszerű centrir volt? Nekem a gumisok ahogy felkókányolták egy rakás szar volt 130 körül élvezhetetlen volt, rángatott kegyetlenül zötyögött nagyon féltem, hogy rossz az egész alufelni...
A márkaszervíz megcsinálta rendesen azóta 180 -nál is olyan, mintha 50 -nel autókáznék, szélzajon kívül semmit nem észlelni a sebességből, nincs rázás rángatás.
Kiszereltem ma az óracsoportot, hogy az izzókat kicserélném osram féle ledre. Hát jött a pofon, hogy ebben már SMD led van alapból

-
válasz
trassher
üzenetére
Nekem is ezt csinálja, amikor ősszel lekerült, nem csinálta, de most elvittem centíroztatni.
Ilyen még sosem volt, nekem is remeg a lábam a pedálon egy tartományban - ez nálam 115 és 125 között van.
Bár hagytam volna elsőre úgy ahogy volt. Csak erősen beteg voltam, és nem volt erőm lecserélni, időm meg ekkor volt, pont emiatt, meg mentünk is utána messzebbre hétvégén, így nem akartam a télivel menni.
Erősen fos volt így menni a pályán.
Majd viszem a jól bevált gumisomhoz, azért nem oda vittem, mert ez volt közel az ismerőshöz ahol tárolom a gumit. Hiba volt.
Itt is elmondták, az egyik felni üt, nagy súly kellett rá, hátra is rakták, stb., aztán mégsem lett jó.
Szerintem abból jön a gond, hogy a legtöbb helyen nem pörgetik újra, ahogy néztem, hanem amit dob elsőre, azt felólmozzák, aztán az már tuti jó is.
Az én gumisom mindig rápörget, nem is kellett soha visszamennem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gyúrósok ide!
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OLED TV topic
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Thule tetőcsomagtartós kerékpárszállító
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - NiPoGi MINI PC AMD Ryzen 9 6900HX / 16GB DDR5 / 512GB NVMe
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest