Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• neduddki

nagyúr

válasz bambano #17837 üzenetére

HI!

"akkor azon az akksin még töltőáram fog átfolyni, ami tovább tölti 80% fölé az akksit." fojjni fog bizony es ez sem fog jot tenni az akkunak, de tovabb akkor sem fogja tolteni

en ezt latom: Pb + PbO2(s) + 2H2SO4 <-> 2PbSO4 + 2H2O :
    Töltéskor lejátszódó folyamatok:
    az anódon
    PbSO4 + 2e- -> Pb + SO42-
    a katódon
    PbSO4 + 2H2O -> PbO2(s) + 4H+ SO4-2 + 2e-

Kisütéskor lejátszódó folyamatok:
    az anódon
    PbO2(s) + 4H+ SO42- + 2e- -> PbSO4 + 2H2O
    a katódon
    Pb(s) + SO42- -> PbSO4 + 2e-

nekem ez reverzibili sfojjamatnak tunik, az a gond hogy a tartosan szulfatban maradt olmot nem lehet regeneralni

nekm a gyari szerelesu yuasa 9 evig birta, de ha a 8 eves koraban bekovetkezett lemrules utan rogton kap egy tisztesseges toltest, ill. leglso alkalomra amikor osszefutottam a temaval. megveszem a toltot, maig vigan azzal furikazok, nem pedig micronixnal demozik 10 evesen harmad kapacitassal:- )

"amivel egyéb okok miatt irtózatos sok baj van" nekem 2 otoval kell foglkoznom nemjelnt sok kellemetlensege, hogy 2 hetent 1-1 oto felrakok egy ejszakara

"de hogy amit írtatok, az marhaság, bizonyítva lett." en csak azt latom ,hogy kiskutja a a labtorlohoz rgaszkocc vmihez amihez nem ertesz, ezzel max magad marhasagat bizonyitotad

udv

neduddki

mod: TasiA: "Bambano úgy sem fog engedni az igazából" ha igaza lenne nem is lenne baj, de sjanos nincs es ezt meg fennhangon is terjeszti

bambano: "még mindig nem tartom hiteles forrásnak azt, amelyik ugyanazt a terméket el is akarja adni, amiről ír." hat kecsegtelen, teny hogy ebben a temaban a divatszakertoktol lehet infot kapni, nem pedig hozzaertoktol

[ Szerkesztve ]

https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés