Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bambano
titán
válasz adorjant #22109 üzenetére
nekem van, volt nálam egy pár napig zafira. elismerem, nem hiányzott a lóerő, mert annyira billegett a kasztni, hogy inamba szállt a bátorságom és nem nyomtam neki semennyire se.
szerk: és azt ne felejtsük el, hogy a vectra egy számmal nagyobb autó, mint a zafi.
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
zolikaDB
veterán
válasz adorjant #22463 üzenetére
Tudod, h van Megalight-ból 120%-os is?
Amit ki akarok próbálni, már csak az ára miatt is, az valami combosabb sárga izzó (ebay), főleg az őszi/téli hónapokra!
Motoros téma: én nem hülyézek, de... Számtalan eset történt az elmúlt hetekben, h a robogós/simsonos az orrom előtt cikázott a belvárosban, 30-al, mögöttem meg a sor, előzni csúcsidőben lehetetlen. Ez nem egyedi eset.
Megyek haza vidékre, kiérek az egyik faluból, táblát meg nem értem el, nagy ívű kanyar, 40-45-el megyek, és egy szempillantás alatt 5 cm-re tőlem a sávomban tette ívre a hülyegyerek a Hayabushát vagy 110-el... Hát kapja be. -
_seth_
veterán
válasz adorjant #22494 üzenetére
Anyaghiba... a vezérlés élettartamát bírnia kellene a vízpumpának is ha jól tudom, nálam ez pl 60e km.
Fényszóróba már beraktam a night breaker plus izzókat, még a ledes helyzetjelzőnek is mennie kellett Esőre áll most is ezért a ködlámpának még nem álltam neki.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
őstag
válasz adorjant #22502 üzenetére
Igen sajnos, én nagyon beleszaladtam. Hihetetlen, hogy magányszemély volt. 7-8 hónapja van meg az autó azt hiszem. Ilyenkor élhetek még panasszal valamilyen szervnél? Ha a szervizköltség felét kicsikarnám az előző tulajból már az is jó lenne..
[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
zolikaDB
veterán
válasz adorjant #22498 üzenetére
Vhogy en is igy jartam az enyemmel... Marmint a karbantartasi dolgokat nezve.
Ma jott mogottem egy dectane nappalifenyes Astra. Szabalyosan volt bekotve, de olyan 20m-re mogottem semmi nem latszott a ledekbol, amikor olyan 4-5 meterre odaert, akkor lattam, h vilagitanak... -
gurabli
őstag
válasz adorjant #22880 üzenetére
Már meg is vettem, Angliából Kemény 5 fontért, ami durván 2000 szép magyar pénz. Hibátlan állapotban, karc nincs a fedélen Szép, hogy szép hazánkban 20e alatt nincs ilyesmi, és akkor az is karcos, lepusztult, amiket láttam.
"Akinek pénze van, az ne zavarja dolgozással a mások munkáját " R.J.
-
_seth_
veterán
válasz adorjant #22919 üzenetére
Toronycsapágy... avagy mi a hiba a képen? Na jó segítek, szemből nézve a jobbos toronycsapágy kissé furán áll, ami nem csoda prága macskaköves, öntöttvas csatornafedeles útjainak hála. Nem kikopott hanem darabokra tört. Ekkor a biztonság kedvéért cseréltettem a párját is, azóta (3 éve) nincs vele gond.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
mikoljan
tag
válasz adorjant #23414 üzenetére
Köszi a választ!
Akkor lehet, hogy a számlán lévő 1 db 1 párra vonatkozhatott.
Inkább városban volt használva, de ment már hosszabb távot is az autó. Kb. 4-5-en hajtották előtte. Hogy ki hogy vezette, azt nem tudom. Azonban a gazdátlansága miatt sejthető, hogy mindenki a kezét mosta, ha zörgött, kopogott a kocsi.
Azt javaslod, hogy benzines ellenére kormoljam ki az autót egy Budapest - Velence - Budapest távon?- - - We Enter Into The Future - - -
-
nagyúr
válasz adorjant #23416 üzenetére
Én csak prémium dízelt tankolok. Több, mint egy éve mérem, mert nem akartam elhinni, de tény. 8,1-ről 7,2-re esett a fogyasztásom városban. Városon kívül nem ekkora az eltérés, kb. 3dl. Az én motoromnak nagyon fekszik.
[ Szerkesztve ]
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
gabipaci
őstag
-
Pitu
aktív tag
válasz adorjant #23791 üzenetére
Pontosan mire szoktak panaszkodni a Banner aksiknál? Anno zsigulimban is volt, nem tudom meddig bírta, mert azzal adtam el, ráadásul zene is volt benne. Következő hónapban cserélni akarok én is, exide v. banner lesz.
F astránkban tavaly cseréltünk aksit, előtte egy Bosch Silver volt benne 8évig. Szerintem az javított az élettartamon hogy havonta 1-2X egész hosszú távokat tettünk meg az autóval.
-
-
sNORh
addikt
válasz adorjant #23828 üzenetére
Apropó szűrők. Milyen márkákat használtok?
Én olajszűrőnél csak Mann-t, Üzemanyagnál is Mann, Pollen mindegy, Légszűrő is valami középkat.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
hdman
őstag
válasz adorjant #23846 üzenetére
90% pálya. 130-140re van állitva. Igy a BC szerint átlag 6,3 a fogyi, tankoláskor kb 6,6-6,8-ra jön ki. Klímát reggel nem használok, csak hazafelé (60km)
Ha menet közben a pill fogyit nézem (tudom hülyeség), akkor 5-9l között ugrál pályatempónál.
Tegnap tankoltam, gondoltam ezt a hetet kiváncsiságból a következő tankolásig (péntek) megpróbálom tempomat nélkül, kicsit óvatosabban vezetve. A mai nap után (120km pálya+kb 10km város) 5,7l-en áll.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Bati0501
őstag
válasz adorjant #24294 üzenetére
Sztem az volt nézve egy ideje,azt kizárnám.
sziada5925: Nem az enyém a kocsi,családi kocsi,én 18 vagyok.
A fogyi nem mondható túl jónak,ahhoz képest,h egy 1.4-es...mert olyan 8-9l-et ha jól tudom azért megeszik,igaz ~99%-ban városban használjuk.Miskolcon.
Csak egyesben ráz,és szépen veszi a fordulatot,azzal nincs baj. -
zolikaDB
veterán
válasz adorjant #24454 üzenetére
Hát őőő. Az lehet. Az enyém Z14XE. Annyit tudok, h az EGR mint olyan nem funkcionál, és nem okozott eddig gondot. Plusz tuti, h az ECU-ban is meg van ez oldva, mert ugye hibát nem jelez.
Lehet a felnim fogna ennyit? Kva nehéz ugyanis, a lemezhez képest is, meg ugye a kerületi sebesség... -
_seth_
veterán
válasz adorjant #24886 üzenetére
Már elfogyott, elhoztam az utolsót.
Castrol GTX 15w40 High Mileage van 6e forintért, suzukihoz való exide 35ah akku 3800-ért. H4-es osram mega light plus párban 905 forint, H7-es osram mega light plus 1200 forint párban. Van még izzókészlet is hasonlóan jó árban. Autókerék állvány alpine márkával 3500 forint. Nyári szélvédőmosó 300 ft. Motorhoz való akku 12V 8ah is vmi jó áron de arra már nem emlékszem.
X20XEV-be 10W40 szokott menni általában bár az 5W40 még belefér de az 5W30-at már jobban csipegeti, 3295 forintért megéri ha megeszi is
[ Szerkesztve ]
-
-
F_Gergely
őstag
válasz adorjant #25939 üzenetére
Koszi, mint kiderult a pontos hiba az, hogy amikor a gyujtast raadom a radio mukodik. (Sony fejegyseg) aztan mikor elinditom a motort, a radio elnemul, mintha elvenne tole az aramot az auto. Fogalmam sincs ez mitol lehet, de mivel a kocsi ugyis megy majd autovillamossagishoz, majd mondom ezt is.
Se a kodlampak nem mukodnek (se elol se hatul), se a fenyszoromoso. Az ablaktorlo neha magatol torol ki se tudtam kapcsolni. Szoval elektromosan nem kerek valami -
őstag
válasz adorjant #25967 üzenetére
Légterelő alatt a fűtés, hűtésre gondolsz? Nálam pl. az volt, hogy az előző tulaj egy lemezzel, és egy csavarral rögzítette egy állásba a fűtésbox csappantyúját. H Astra.
Mázlim volt, találtam egy félig szétégett boxot, és abból nem kevés melóval áterőszakoltam a csappantyút az enyémbe.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz adorjant #25969 üzenetére
Igem, leginkább abból veszed észre, hogy amikor benyomod a belső levegő keringetést, mert elötted megy egy füstgép, akkor furcsa hangot hallassz a kesztyűtartó irányából. Amúgy ez nem nagy móka, könnyű javítani. Már nem emlékszem, hogy mekkora átmérőjü réz gyűrű kell, de azt rá kell ragasztani a tengely törött részére, itt ott kicsit flexelni, köszörülni belőle, hogy elférjen, és kész. Ezután mondjuk érdemes építeni egy kis elektronilát, ami megakadályozza a motor le égését, mert ugye így már a tengely nem tud eltörni, így leéghet a mozgató motorja.
-
TasiA
senior tag
válasz adorjant #26429 üzenetére
Milyen autó ez? B Vectránál a gombok mögötti panelen van a csatlakozó. Na nálam ez eddig 2x is szarakodott, másodszorra már nem csak lehúztam meg vissza, hanem kicsit játszottam vele+ (le-vissza, le vissza +kontakt spray), azóta jó. A tünet az volt, világított rendesen, még a ventillátor fokozatok is műkötek, de pl hiába írt ilyen olyan hőfokot, valójában nem változott+ a befúvás iránya sem.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz adorjant #26461 üzenetére
Debrecen elég silányul áll mostanában opel márkaszerviz tekintetében, három bezárt, az újhelyi lemondott a márkaszerviz rangról, jött a magocsa, azok meg olyan parasztok, hogy csak a jólneveltségem akadályozott meg abban, hogy helyretegyem a munkafelvevőjüket.
az óvoda utcán van egy szerviz, azokat dicsérte egy haver.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest