Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
orrlyuk
aktív tag
Egy köszönettel én is beugrok, rootolatlan, frissített tabomat a script egyből rendbetette, bár egy adb mappát hozzá kellett pakolnom (volt a gépen szerencsére. Win 8.1., 2 bit.)
óriási riszpekt, ez nagyon szép munka volt. Az OTG frissítéseket ugye eszembe se jusson engedni? (ajánlgatja..)
-
Sziasztok!
Nem vagyok otthon ebben a tablet/mobil rootolt világban, számomra ez tényleg mélyvíz.
A lányomnak is van egy ilyen készüléke, leginkább böngészésre és YT videókra használja.
Minden másra megvannak a megfelelő eszközök, tehát nem akarok 200k tabot varázsolni ebből. de egy kicsit több tárhely nem lenne rossz.Olvasgatom ezt a topicot is és az lenne a tiszteletteljes kérdésem, hogy az Abel által készített modot akkor már feltolhatom a tabra?
(nem mertem eddig belevágni, de ez lényegesen egyszerűbbnek tűnik)Wifi, BT, töltés, GPlay működik?

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

CONGRATULATION!!!