Hirdetés
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MMiklos86
csendes tag
Én kb. egy éve ugrottam bele egy Boox Page olvasóba, hasonló célból. Kb. mint egy Kindle, fekete-fehér, viszont Android van rajta. Különösen vonzott több mint egy évtized Kindle után, hogy könyveken kívül mást is lehet rajta olvasni, minden formátumot támogat, felhőn keresztül lehet rá lőni tartalmakat és natívan támogatja az újságok, hírportálok saját appjait, lehet őket külön letöltés vagy transzfer nélkül olvasni.
No meg nem volt olyan Kindle, melynek lett volna fizikai lapozó gombja és USB-C-n keresztül töltődött volna...
Nagyon elégedett vagyok vele. Az e-ink kijelző valóban sokkal kényelmesebbé teszi az olvasást, sokkal szívesebben olvasok így híreket, újságcikkeket, tanulmányokat, Wikipediát, mint akár laptopon, akár mobilon. Képfrissítés gyors, a képek élesek. Egyetlen negatívum a szellemképesedés, mely kvázi használhatatlanná teszi a negatív (fekete háttér, fehér szöveg) módot és nem találtam olyan frissítési beállítást, mely tényleg kiküszöbölné. Együtt lehet vele élni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Éjszakai műszak
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 3 Tablet - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest